Bolu ve Samsun'da Okullar 9 Ocak Pazartesi Günü Tatil Edildi

Son dakika açıklaması Valiliklerden gelmeye devam ediyor. Yapılan açıklamalar ile okullara kar tatili verildiği bildiriliyor.Samsun'un Tamamında Okullar TatilSamsun Valisi İbrahim Şahin, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yarın...

Yayınlanma:
Bolu ve Samsun'da Okullar 9 Ocak Pazartesi Günü Tatil Edildi

Son dakika açıklaması Valiliklerden gelmeye devam ediyor. Yapılan açıklamalar ile okullara kar tatili verildiği bildiriliyor.

Samsun'un Tamamında Okullar Tatil

Samsun Valisi İbrahim Şahin, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yarın Samsun'da il genelindeki bütün okulların kar nedeniyle tatil ilan edildiğini duyurdu. Vali Şahin, yarın hamile ve özürlü kamu çalışanlarının da idari izinli olacağını açıkladı. Vali Şahin, ayrıca öğrencilerden kar tatilinde yarım saat olsun kitap okumalarını istedi. Bir öğrenci ise Vali Şahin'in kitap okuma isteği üzerine 'Ya sen yeter ki güzel haberler ver ben kitap okurum vali amcam İlkadımı unutma ellerinden öptüm' yazan mesajı paylaştı. Vali Şahin ise öğrencinin bu mesajını kendisi de paylaştı.

Bolu'da Okullar Tatil

Bolu'da gün içinde aralıklarla etkili olan kar yağışı nedeniyle il genelinde okullar yarın için bir gün süreyle tatil edilirken, kamuda çalışan engelli ve hamilelere de idari izin verildi.

İl genelinde aralıklarla etkili olan kar yağışı nedeniyle yarın eğitime bir gün ara verildi. Bolu Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İlimizde devam eden kar yağışı ve yollardaki buzlanma nedeniyle il merkez ve ilçelerde 9 Ocak Pazartesi günü eğitime 1 gün ara verilmiştir. Ayrıca 9 Ocak Pazartesi günü engelli ve hamile kamu görevlileri 1 gün idari izinli sayılacaktır. Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezleri İle Halk Eğitim Merkezleri'de 9 Ocak 2017 günü bir gün tatil edilmiştir" denildi.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.