Bomba Haberler Artık Çocuklardan Yayılıyor! Özcan Deniz Baba Olacak

Bir buçuk yıldır beraber olan Özcan Deniz ve İranlı modacı eşi Samar Dadgar geçtiğimiz günler içerisinde sürpriz bir nikah ile dünya evine girmişlerdi. Samar Dadgar’ın nikahtan sonra hamile olduğu ortaya çıktı. Bu haberi ise Özcan Deniz’in Feyza Aktan’dan olan çocuğu Kuzey herkese yaydı.

Yayınlanma:
Bomba Haberler Artık Çocuklardan Yayılıyor! Özcan Deniz Baba Olacak

Bir buçuk yıldır birlikte olduğu İranlı modacı sevgilisi Samar Dadgar’la dünya evine giren Özcan Deniz sürpriz bir nikah ile geçtiğimiz günler içerisinde dünya evine girdi. Nikahtan sonra gelen hamilelik haberi ise ortalığı resmen kasıp kavurdu. Haberi paylaşan kişiyle Özcan Deniz’in Feyza Aktan’dan olan çocuğa Kuzey oldu.

Balayından Döner Dönmez Oğluna Koştu

Özcan Deniz 2 yıldır beraber olduğu İranlı modacı sevgilisi Samar Dadgar ile 21 ocak tarihinde Zekeriyaköy’ deki evlerinde sade bir törenle dünya evine girmişti. Nikah sonrasında ise balayı için Dubai’ye giden çift kısa bir tatil yapıp Türkiye’ye geri dönmüşlerdi. Taze damat adayı İstanbul’a geldiği ilk vakitte soluğu eski eşi Feyza Aktan’dan olan 4 buçuk yaşındaki minik oğlu Kuzey’in yanında aldı.

63d8adbee4bfdd200c1390b8.jpeg

Haber Annesine Anında Söyledi

Özcan Deniz ve oğlu Kuzey baba oğul büyük bir özlem giderdi. Buluştukları sırada Özcan Deniz oğluna müjdeli bir haber iletti. “Sana kardeş gelecek. Artık abi olacaksın.” sözlerini dile getirdi. Samar Dadgar’ın şu anda 3 aylık hamile olduğu ve beraberinde bir kız bebek beklediği öğrenilenler arasında.

Kuzey’de daha sonra babası Özcan Deniz'den duyduklarını hemen annesine anlattı. Verilen bebek haberi ise kısa sürede tüm aile tarafından duyuldu.

63d8c0bbaa74e0db68f1b516.webp

Özcan Deniz 2018 yılında evlenmiş olduğu ve oğlunun annesi olan Feyza Aktan ile tamamen onaylı bir şekilde boşanma yoluna girmişti. Ayrılığın ardından Aktan şiddet gördüğü iddiası ile ünlü oyuncu Özcan Deniz’e dava açmıştı. Şiddet davasından beraat etmiş olan Özcan Deniz kısa bir süre sonra modacı sevgilisi Samar Dadgar ile yeniden dünya evine girdi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.