Boşanma Haberleri İle Son Zamanlarda Gündemden Düşmeyen Ceyda Düvenci’den Yeni Bir Fotoğraf Karesi Geldi!

Uzun süredir boşanma haberleri ile gündemde olan Ceyda Düvenci, paylaşımları ile kafaları karıştırdı. Çok geçmeden ikiliden yeni bir fotoğraf geldi.

Yayınlanma:
Boşanma Haberleri İle Son Zamanlarda Gündemden Düşmeyen Ceyda Düvenci’den Yeni Bir Fotoğraf Karesi Geldi!

İkili Nasıl Tanışmıştı?

Ceyda Düvenci dizi setinde tanışmış olduğu oyuncu Bülent Şakrak ile aşk yaşamaya başlamış, ikili 2015 yılında nikah masasına oturmuştu.

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak 2014 yılında yayınlanan 'Aşkın Kanunu' dizisinde rol almış çiftin set arkadaşlığı kısa sürede aşka dönüşmüştü.

Magazin dünyasının örnek çiftlerinden olan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın mutluluğu oğulları Okan Ali'nin doğumuyla daha da artarak katlanmıştı.

Evlilikleri boyunca en özel ve güzel anlarını dahi takipçileriyle paylaşan çift, son zamanlarda ayrılık iddialarıyla gündeme geld. Oyuncu çiftin uzun zaman birlikte görüntülenmemesi, sosyal medyada fotoğraf paylaşmaması çiftin boşanacağı dedikodularını güçlendirdi.

Bülent Şakrak Bir Sorun Yok Demişti!

Çok geçmeden Bülent Şakrak, eşi Ceyda Düvenci ve çocukları Okan Ali'yle sarıldıkları bir fotoğraf karesini yayınlayarak, iddiaları çürüttü. Ayrılık iddialarına fotoğrafla 'sorun yok' yanıtını veren Bülent Şakrak'ın paylaşımı kısa sürede büyük ilgi gördü.

Ceyda Düvenci ise birçok beğeni ve yorum alan fotoğrafa kayıtsız kaldı. Ünlü oyuncu eşinin paylaşmış olduğu fotoğrafı ne beğendi ne de bir yorum yaptı.

unlu-ciftten-bosanma-iddialarina-karsi-fotografli-yanit-3830.jpg

Kafaları Karıştıran Paylaşımlar Geldi!

Ayrılık haberleri karşısında sessizliğini her zaman koruyan Ceyda Düvenci, bugün sosyal medya sayfasında arka arkaya yaptığı paylaşımlarla kafaları karıştırdı.

Düvenci, ilk öncek "Bazı şeylere senin müdahale etmen gerekmez. Öyle bir zaman gelir ki, bütün her şey yerine oturur sen kılını bile kıpırdatmadan her şey yerini bulur. Her şeyin ve herkesin zamanı var, bunu bilir bunu söylerim. Zamanı var" dyerek mesajını paylaştı. Sonra da kedisi ve köpeğinin de olduğu bir fotoğrafı paylaşarak taşındığını duyurdu.

Ceyda Düvenci'nin paylaşımları ayrılık iddialarını bir kez daha güçlendirdi. Takipçileri ünlü oyuncuya evliliğinde herhangi bir sorun olup olmadığını sordu.

Haberlerin ardından Bülent Şakrak da sosyal medya sayfasında nakliye araçlarının resmini paylaştı. Ancak birkaç saat sonra Ceyda Düvenci de eşi ve oğlu ile yer aldığı fotoğraf karesini "Bunu da becerdik sevgili… Aferin bize... Yorulduk ama değdi … şeklinde sosyal medya hesabında sayfasında paylaştı

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.