BOTAŞ En Az Lise Mezunu 94 Personel Alımı Yapıyor | Son Dakika

BOTAŞ tarafından yayımlanan son dakika ilanında en az lise mezunu 94 personel alımı yapılacağı belirtildi. İşte ilanın detayları ve başvuru şartları ile başvuru şekli.

Yayınlanma:
BOTAŞ En Az Lise Mezunu 94 Personel Alımı Yapıyor | Son Dakika

BOTAŞ tarafından devlet Personel Başkanlığı Resmi internet sitesinde yayımlanan personel alım ilanına göre en az lise mezunu 94 personel alımı yapılacağı belirtildi.

BOTAŞ'ın DPB'de yayımladığı personel alımına göre, ayrı ayrı pozisyonlarda istihdam edilmek üzere lise, ön lisans ve lisans mezunu personel alımı yapılacağı belirtildi. İşte ilgili ilana başvuru detayları.

Alım Yapılacak Yerler

Yayımlanan personel alım ilanına göre en az lise mezunu olarak alınacak personeller, Ankara'da, İstanbul'da, Aksaray'da, ADapazarı'nda, İzmit'te, Bursa'da, Muğla'da, İzmir'de, Kırklareli'de, Gümüşhane'de, Antalya'da, Erzincan'da, Ağrı'da, Ardahan'da, Sivas'ta, Konya'da, Siirt'te, Kahramanmaraş'ta, Erzurum'da, Adana'da, Hatay'da ve Tekirdağ'da bulunan BOTAŞ LNG Müdürlüklerinde istihdam edilecektir. Her bir il için alım yapılacak sayı ekte belirtilmiştir.

Alım Yapılacak Pozisyonlar

Yayımlanan ilanda mühendis, teknisyen, Uzman Yardımcısı, itfaiye görevlisi ve operatör pozisyonlarına alım yapılacağı belirtildi.

Başvuru Şekli ve Tarihi

İŞKUR bünyesinde alınacak olan personeller, başvurularını İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden veya İŞKUR Bölge Müdürlüklerinden şahsen başvuru ile gerçekleştirebileceklerdir. İlana başvurular, ilanın yayımlanma tarihinin ardından 10 gün içindedir. Ekte belirtilen ilanın detaylarında her bir pozisyon için ilan tarihi belirtilmiştir. Buna göre başvurular, 9 Ocak günü başlayacak olup, 18 Ocak günü sona erecektir.

İlanın detayları ve her bir pozisyon için istenen başvuru şartları için TIKLAYIN

Kamu personeli alım ilanlarından, memur alım ilanlarından, kamu haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.