Britanya Kebap Ödülleri Sahibini Buluyor

İngiltere'nin Londra kentinde düzenlenen ve her geçen yıl gittikçe büyümekte olan bir organizasyonla sahibini bulan Britanya Kebap Ödüllerinde bu yılın kazananları belli oluyor. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Britanya Kebap Ödülleri Sahibini Buluyor

Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan, 26 Şubat tarihinde Westminster Park Plaza’da gerçekleşecek ve sunuculuğunu BBC Radyo 1’den Chris Stark ve Scott Mills'in yapacağı Britanya Kebap Ödüllerine desteğini iletti.

Mesajında 5’inci Britanya Kebap Ödülleri adayları ve kazananlarını şimdiden tebrik eden Başkan Khan bu ödüllerin her yıl büyüdüğünü ve geliştiğini ve artık Londra’nın en favori gecelerinden bir olduğunun altını çizdi. Khan ‘Londra’nın muazzam hızda gelişen restoran ve eğlence sektörü var ve bunların arasında kebap sektörünün şehrin kültür ve ekonomisine katkısının tanınması çok önemlidir. Londra dünyanın en iyi mutfaklarına, en iyi şeflerine ve en iyi kebaplarına her zaman açıktır’ dedi. Khan Britanya Kebap Ödülleri organizatörlerine de çalışmaları için teşekkürlerini iletti.

Ödüllerin kurucusu ve direktörü İbrahim Doğuş Londra Belediye Başkanı Sadıq Khan ve Hükümetin çeşitli bakanlarından destek görmenin onur verici olduğunu söyledi. Çalışmaların son hızla devam ettiğini ekleyen Doğuş ‘Britanya Kebap Ödülleri sadece gıda sektörünü değil Britanya’nın çeşitli kültürlerini bir araya getiren ulusal bir etkinlik. Siyasetçilerden sokaktaki kebap severe kadar uzanan bu geniş çerçeveli ödül töreninde kebap sektörünün gittikçe büyümesine katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz’ dedi.

5haber.com  | Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.