Bu Kadroyla Anca Bu Kadar!

Bu Kadroyla Anca Bu Kadar!!

Yayınlanma:
Bu Kadroyla Anca Bu Kadar!

Başakşehir-Beşiktaş Maçı Beşiktaş için sanki bir sezonun özeti gibiydi. Sergen Yalçın'ın takımın başına gelmesinden sonra takım olarak ivme kazanmış olsa da Beşiktaş ilk ciddi rakibi ile oynadığı maçta baskılı oynasa da golü bulamayarak 1-0 mağlup oldu.

Beşiktaş kötü oynamadı gol aradı durdu Sergen Yalçın belli ki kazanmak için gelmişti ancak o kadar kötü ileri uç oyuncuları var ki ne Burak Yılmaz ne de diğerleri beklenen performanslarından uzak olunca  gol bulmakta ve oyunu almakta çok zorlandılar bu yüzden de kaybettiler. Maç boyunca sağ kanatta Diaby  sol kanatta  N'kodou hiç bir varlık gösteremeyince tüm atakları eridi gitti.

Beşiktaş'ın yaratıcı ve oyunu değiştirebilecek oyuncusu yok!! Bu da ileri de kilit paslar atarak oyunun gidişatını değiştirmesine engel oluyor Beşiktaş'ın o yüzden kapanan takımlara karşı bu sezon hiç bir varlık gösteremedi bu yüzden Bu Kadroyla Anca Bu Kadar olur.

Başakşehir çok mu iyi oynadı HAYIR!! Tutuk ve durgun oynayan Başakşehir Dem Ba Ba'nın attığı golle Beşiktaş'ı yenmeyi başardı ama Beşiktaş'tan çok üstün oynamadı buda ortada bir maç olduğunun kanıtıydı.

Şimdi Beşiktaş camiasına düşen görev Sergen Yalçın hocaya sonuna kadar destek olup Gelecek sezonun planlamasını yapmaktır.

Beşiktaş'ın bu saatten sonra yapabilecek en iyi şey bu olacaktır. Abdullah Avcı'ya yapılan Sergen Yalçın'a yapılmamalı ve sonununa kadar destek olunmalıdır.

Liverpool örneğinde olduğu gibi Başarı bir anda gelecek bir şey değildir. Zamanla ve oynaya oynaya mücadele ede ede başarı gelecektir. Yeter ki Beşiktaş Sabırlı olsun.

Emre Dokuyucu / 5Haber.com

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.