Bu Sefer Fiyatlar Düştü! C Segment Skoda Octavia Fiyatlarında İndirime Gidildi…

Her zaman araba fiyatlarında zam haberlerine alışık olabilirsiniz ama bu sefer fiyatlar gerçekten düştü. C segmentinde Skoda Octavia Sedan modellerinin fiyatlarında indirime gidildi.

Yayınlanma:
Bu Sefer Fiyatlar Düştü! C Segment Skoda Octavia Fiyatlarında İndirime Gidildi…

En popüler araba markaları arasında yer alan Skoda yaptığı açıklama ile Ocak ayı için sıfır araba alma planı olanlara müjdeyi verdi. Yüzleri güldüren bu açıklamada Skoda Octavia Sedan modellerinin fiyatında indirmek gidildiği belirtildi. Eğer yakın zamanda araç almak istiyorsanız Skoda Octavia fiyat listesini bir göz atın.

Otomobil piyasasında önde gelen markalar arasında yer alan Skoda Octavia modeli ile oldukça popüler hale geldi. Bu kadar popüler olduğu dönemde bu modelin fiyatlarında yapılan sürpriz indirim araç sahibi olmak isteyenleri mutlu etti. Bilindiği gibi Skoda Octavia tasarımında son tasarlanan kasa ile aynı markaya ait Superb modeli ile oldukça benzer bir tasarıma sahip olmuştu. Diğer taraftan en boş paketi bile tercih edilse kullanıcılar için birçok avantajlı özellik bulunan bu otomobil modeli benzerlerine fark atmış durumda.

yeni-skoda-octavia-mart-ayi-indirimi1.jpg

Skoda Octavia Büyülemeye Devam Ediyor

Skoda Octavia sahip olduğu özellikler ile büyülemeye devam ediyor. Dsg şanzıman özelliği bulunan bu model çok farklı özelliklere sahip. Aracın motoru incelendiğinde 110 beygir güç üretme kapasitesine sahip olan 1.0 litre motoruyla dikkat çekiyor. Daha birçok farklı özelliğe sahip olan Skoda Octavia modelleri 821.473 TL ile satışa sunuluyor. Bu fırsattan faydalanmak istiyorsanız hazır indirimli fiyatlar devam ederken yapılan kampanyayı kaçırmayın ve hemen bir Skoda Octavia satın alın. Son dönemlerde ülkemizde sıfır araba fiyatlarının Neredeyse her ay değişiklik göstermesi sıradan bir hal almışken Skoda Octavia için yapılan kampanya gerçekten takdire şayan.

İşte Skoda Octavia Ocak 2023 Güncel Fiyat Listesi…

Elite 1.0 TSI e-Tec 110 PS DSG

Fiyatı: 821.473 TL

Elite 1.5 TSI ACT e-Tec 150 PS DSG

Fiyatı: 873.833 TL

Premium 1.0 TSI e-Tec 110 PS DSG

Fiyatı: 919.473 TL

Premium 1.5 TSI ACT e-Tec 150 PS DSG

Fiyatı: 971.833 TL

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.