Buket Aydın Neden İstifa Etti?

Kanal D'nin ana haberlerini sunan Buket Aydın görevinden istifa etti. İstifasıyla ilgili Twitter hesabından bir açıklama yapan Buket Aydın, Demirören Medya Grubu'ndan ayrılmadığını ima eden; "Demirören Medya Grubu'nun en büyük...

Yayınlanma:
Buket Aydın Neden İstifa Etti?

Kanal D'nin ana haberlerini sunan Buket Aydın görevinden istifa etti. İstifasıyla ilgili Twitter hesabından bir açıklama yapan Buket Aydın, Demirören Medya Grubu'ndan ayrılmadığını ima eden; "Demirören Medya Grubu'nun en büyük ve değerli halkası olan siz izleyicilerimle yeni sezonda sürpriz projede buluşuncaya dek sevgiyle ve sağlıkla kalınız" ifadelerine yer verdi.

İşte Buket Aydın'ın İstifa Metni;

Buket Aydın Kimdir?

1 Ocak 1985'te Bursa'da dünyaya gelen Buket Aydın, İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Buket Aydın, bir sene radyoda haber spikerliği yaptıktan sonra Kanaltürk'te spor bültenleri sundu. Aynı kanalda haftasonları anahaber bültenlerini sunan Aydın, TRT Türk'te program sunuculuğu yaptıktan sonra 2011'de NTV'ye geçerek haber kuşaklarında sunucu olarak çalıştı. Gece Bülteni ve Ana Haber sunduğu NTV'den ayrıldıktan sonra 2018'de Kanal D Ana Haber'e transfer olmuştu.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.