Bülent Arınç'tan Gökçek'in 'Geziden Sonra Başbakan Olacaktı' Sözlerine Cevap Geldi

Melih Gökçe'in önceki akşam yaptığı flaş açıklamalara Bülent Arınç'ın cevabı gecikmedi. Arınç sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Melih Gökçek'e cevap verdi. İşte o açıklamalar.

Yayınlanma:
Bülent Arınç'tan Gökçek'in 'Geziden Sonra Başbakan Olacaktı' Sözlerine Cevap Geldi

Önceki akşam katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bülent Arınç hakkında flaş bir iddia ortaya atmıştı.

Melih Gökçek, yaptığı açıklamada, "gezi olayları başarılı olsaydı Bülent Arınç'ı Başbakan yapacaklardı." sözlerini söylemişti. Bu sözler üzerine Bülent Arınç, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Bülent Arınç, attığı tweet'lere, "Melih Gökçek, uzun bir aradan sonra ahlak dışı bir yalana ve iftiraya başvurdu. Belli ki bir sıkıntısı var ve hedef şaşırtmak istiyor. sözleri ile başladı ve şu şekilde devam etti:

"Bir Hint atasözünde denir ki: Eğer birileri oturduğu koltuktan kalkmakta sıkıntı yaşıyorsa kesinlikle altını kirletmiştir. Melih Gökçek'in hezeyanlarını bu açıdan değerlendirmek ve ciddiye almamak gerek. Artık siyasetin komedi unsuru olmuştur. Gülüp geçin.

İ.Melih Gökçek "Devam edebildiğin kadar et" mantığını her sahada uygulayıp; yalana,iftiraya, çirkefliğe de devam edebildiği kadar ediyor. Ülkemizin; üç harfli belediye başkanının komikliklerinden ve üstündeki okların hedefini şaşırtma çabalarından daha önemli meseleleri var."

Son olarak Bülent Arınç, "Geziden sonra Başbakan olacaktı yalanına ise bu akşam Tgrt haber Tv de yanıt vereceğim" dedi.

Gökçek'in Açıklamaları

Melih Gökçek önceki gün yaptığı açıklamada, "Partinin içinde FETÖ’cü milletvekilleri hazırdı ve bir FETÖ’cünün lafıdır, Hüseyin Gülerce’nin bizzat kendisine söylenmiştir, ‘Bülent Arınç Başbakan olacaktı.’ O tarihte hazırlanmış ve bitmişti. Bülent Arınç, şimdi buna ‘evet’ der, ‘hayır’ der onu bilemem ama ben bundan yüzde yüz eminim. AK Parti iktidarına yeni bir şekil vereceklerdi. Bu uluslararası bir operasyon, Recep Tayyip Erdoğan’ı uzaklaştırma operasyonu." sözlerini söylemişti.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.