Bülent Kayabaş'ın Ölüm Nedeni ve Cenaze Töreni Tarihi Belli Oldu

Hayatını kaybeden usta oyuncu Bülent Kayabaş'ın ölüm nedeni ve cenazesinin son yolculuğuna uğurlanacağı tarih açıklandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Bülent Kayabaş'ın Ölüm Nedeni ve Cenaze Töreni Tarihi Belli Oldu

Sanat camiası, usta oyuncu Bülent Kayabal'tan gelen üzücü haber ile yasa gömüldü.

Usta oyuncu Bülent Kayabaş, 2010 yılında yakalandığı kalın bağırsak kanseri nedeniyle 18 gündür Gayrettepe'de bulunan özel bir hastanede tedavi atına alınmıştı. 72 yaşındaki usta oyuncunun bugün sabah 06.05'de gelişen multi organ yetmezliği sonucu vefat ettiği edinilen son bilgiler arasında.

Duayen oyuncunun cenazesini almak için hastaneye eşi Selma Kepekli Kayabaş, oğlu Ümit Kayabaş ve eski eşi oyuncu Nur Sürer geldiler.

Usta oyuncu Bülent Kayabaş'ın eşi Selma Kepekli Kayabaş, göz yaşları içinde “Konuşamayacağım"derken, Nur Sürer ise “Tedavi görüyordu. Esasında Pazar gününe kadar iyiydi. Acı çekmedi en azından" ifadelerini kullandı.

Son Günlerinde Hem Kendi Çok Güldü, Hem de İnsanları Güldürdü

Oğlu Ümit Kayabaş da basın mensuplarına bazı açıklamalarda bulundu. Ümit Kayabaş, yaptığı açıklamada, “Birçok kişinin sevdiği bir insandı zaten, çok neşeli, komikti. Son günlerinde de çok güldü, insanları da çok güldürdü. Bekliyorduk zaten, hastanede çok net bir şekilde bizi süreçten haberdar etti. Herkese baş sağlığı diliyorum" sözlerini söyledi.

Cenaze Cuma Günü

Ailesi ve yakınlar daha sonra duayen oyuncu Bülent Kayabaş'ın cenazesini hastaneden alarak ayrıldı. Kayabaş Cuma günü Teşvikiye Cami'inde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. Kayabaş'ın cenazesinin Feriköy Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi.

Son dakika haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.