Burdur'da Trafik Kazası Sonucu Ölen Üniversiteli Gencin Cenazesi Ailesi Tarafından Alındı

Burdur'da kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybeden Üniversite öğrencisi Medine Gizem Çakal'ın cenazesi ailesi tarafından alındı.

Yayınlanma:
Burdur'da Trafik Kazası Sonucu Ölen Üniversiteli Gencin Cenazesi Ailesi Tarafından Alındı

Burdur'da yaşanan trafik kazasında üniversite öğrencisi Gizem Çakal hayatını kaybetti.

Aile, Cenazeyi Teslim Aldı

Burdur’da, yolun karşısına geçmek isteyen üniversite öğrencisi Medine Gizem Çakal'a kamyon çarptı. Üniversiteli gence kamyonun çarpması sonucu Medine Gizem Çakal hayatını kaybetti. Kızlarının acı haberini alan ailesi büyük bir üzüntü ile Denizli’den Burdur’a geldi. Burdur Devlet Hastanesi morgundan kızlarının cenazesini almak için bekleyen baba Ömer ile anne Teslime Çakal gözyaşlarına hakim olamadı.

Öğretmen Olsun Diye Üniversiteye Gönderdik

Burdur Devlet Hastanesinde kızlarının cenazesini almak için bekleyen acılı aileden üniversiteli kızın annesi, “Bu ölüm sana hiç yakışmadı kızım” ağıtı ile kızının yasını tutarken, baba ise “Öğretmen olsun diye gönderdik, cenazesini götürüyoruz” sözlerini söyleyerek acısını dile getirdi. Baba Ömer Çakal, kamyon sürücüsü ve Burdur Belediyesi’nden kaza ile ilgili şikayetçi olacaklarını da sözlerine ekledi.

Öte yandan Burdur Belediye Başkanı CHP’li Ali Orkun Ercengiz ile Medine Gizem Çakal’ın üniversite eğitimini gördüğü Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinin (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz da hastanede acılı aileyi teselli etmeye çalıştı.

Medine Gizem Çakal'ın cenazesi, daha sonra Burdur Devlet Hastanesi morgundan alınarak Burdur Belediyesi’nin aracıyla memleketi Denizli’ye götürüldü. Genç kızın cenazesi yarın Denizli’ye bağlı Kaklık Beldesi’nde toprağa verilecek.

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Burdur

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.