Bursa Valiliğinden Son Dakika Açıklaması Geldi!! (10 Ocak Okullar Tatil Mi?)

Bursa Valiliği tarafından yapılan son dakika açıklamasında 10 Ocak günü okulların tatil olup olmayacağı yönünde bilgilendirme yapıldı. İşte Bursa Valiliğinden yapılan son dakika açıklaması.

Yayınlanma:
Bursa Valiliğinden Son Dakika Açıklaması Geldi!! (10 Ocak Okullar Tatil Mi?)

Bursa'da son günlerde etkisini hissettiren kar nedeniyle okulların tatil olup olmayacağı merak konusuydu. İl genelinde binlerce öğrenci ve aileleri, okulların tatil olup olmayacağını araştırırken gündemde bazı asılsız haberler çıktı. Çıkan haberlerde Bursa'da okulların yarın tatil edildiği duyurulmuştu. Bu asılsız haberlere Bursa Valiliğinden beklenen açıklama geldi. İşte yapılan açıklama.

Bursa Valiliği tarafından yapılan son dakika açıklamasında, il merkezindeki okulların yarın tatil olduğu yönündeki haberlerin asılsız olduğunu ve eğitime devam edileceğini bildirdi.

Valiliğin resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan haberde yer alan açıklamada, "10 Ocak Salı günü itibarıyla il merkezinde bulunan anaokullar, ilk ve ortaokullar ile liselerde eğitime devam edilecek. Sosyal medyada yaygın bir şekilde kullanıldığı görülen asılsız tatil haberlerine öğrenci ve velilerimizin itibar etmemelerini, ayrıca il merkezi dışındaki ilçelerde tatil yetkisinin kaymakamlarda olduğunu kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, eğitim haberlerinden, MEB haberlerinden, ÖSYM haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Bursa

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.