Bursa ve Manisa'da Katliam Gibi Trafik Kazaları: 4 Ölü , 1'i Ağır 22 Yaralı

Bursa'nın Orhangazi İlçesinde ve Manisa'nın Salihli İlçesinde meydana gelen trafik kazalarında 4 kişi hayatını kaybederken, 22 kişi de yaralandı. İşte kazaların detayları.

Yayınlanma:
Bursa ve Manisa'da Katliam Gibi Trafik Kazaları: 4 Ölü , 1'i Ağır 22 Yaralı

Bursa'da Kaza: 4 Ölü , 1 Yaralı

Bursa'nın Orhangazi İlçesinde katliam gibi trafik kazası. Kontrolden çıkan kamyon, karşı şeride geçerek hafif ticari araca çarptı. Çarpma sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de olaydan yaralı olarak kurtuldu.

Bursa'ya bağlı olan Orhangazi İilçesinde bulunan Bursa –İstanbul yolu Küçük Sanayi Kavşağı yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, Orhangazi'den Bursa yönüne doğru giden ve 53 yaşındaki Ahmet Ahmetoğlu yönetimindeki 16 YR 766 plakalı kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi üzerine karşı şeride kontrolsüz bir şekilde geçti. Karşı şeride geçen kamyon, 27 SY 121 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kamyon, yaklaşık 50 metre önünde sürüklediği hafif ticari araçla birlikte şarampole yuvarlanarak anca durabildi. Kazada, ticari araçta bulunan ve henüz kimlikleri belirlenemeyen 4 kişi hayatını kaybederken, kamyon şoförü Ahmet Ahmetoğlu ise ağır yaralandı.

Orhangazi'de meydana gelen kazanın ardından olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı Ahmet Ahmetoğlu, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Hayatını kaybeden 4 kişinin cesetleri, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılarak Orhangazi Devlet Hastanesi'nin morguna kondu.

Manisa'da Zincirleme Kaza: 21 Yaralı

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde, üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 21 kişi yaralandı.

Bugün saat 19.00 sularında Salihli-Köprübaşı Karayolu Taytan Mahallesi Bezirganlı mevkisinde meydana gelen trafik kazasında, Salihli'den Köprübaşı yönüne giden 22 yaşındaki İbrahim Demir yönetimindeki 45 L 1290 plakalı kamyonet ile karşı yönden gelmekte olan ve tarım işçilerini taşıyan 27 yaşındaki Ali İhsan Pöge yönetimindeki 45 LB 652 plakalı minibüs çarpıştı. 37 yaşındaki Bülent Coşkun yönetimindeki 45 LM 161 plakalı midibüs de kaza yapan araçlara çarptı.

Minibüsün devrildiği kazada, sürücülerle birlikte çoğunluğu tarım işçisi, 21 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Salihli Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

5haber.com  | Bursa

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.