Bursa'da 64' ü Rütbeli Olmak Üzere 177 Polis Meslekten İhraç Edildi

Resmi Gazete'de yayımlanan 677 nolu Kanun Hükmünde Kararname ile Bursa'da 177 emniyet personeli mesleklerinden ihraç edildi.

Yayınlanma:
Bursa'da 64' ü Rütbeli Olmak Üzere 177 Polis Meslekten İhraç Edildi

22 Kasım tarihli Resmi Gazete sayısında yayımlanan 677 nolu Kanun Hükmünde Kararname ile kamudan yeni ihraçlar ve iadeler yapıldı.

Yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname'de ihraçların birçoğu Türk Silahlı Kuvvetleri, Emniyet Genel Müdürlüğü personelleri ve Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde çalışan personeller oldu. Bu kapsamda ise Bursa Emniyet Müdürlüğü' nce görev yapmakta olan aralarında bir şube müdürü, 8 emniyet amiri, 15 komiser ve 41 komiser yardımcısının da bulunduğu 177 polis yayımlanan 677 Nolu Kanun Hükmünde Kararname ile mesleklerinden ihraç edildi.

Resmi Gazete'de yayımlanan 677 sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görevli 7 bin 586 polis meslekten atıldı. Kararnamede, Bursa'dan da 177 polis yer aldı. Bursa Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli bir şube müdürü, 8 emniyet amiri, 15 komiser ve 41 komiser yardımcısı olmak üzere toplam 177 polis kararname ile ihraç edildi.

Bodrum'da 3 Kamu Personeli KHK Kapsamında Mesleklerinden İhraç Edildi

Resmi Gazete'de yayımlanan ve kamu personellerinin ihraç ile görevlerine iade edilmesinin ilan edildiği 677 nolu Kanun Hükmünde Kararname ile Bodrum'da görevli 3 memur, mesleklerinden ihraç edildi.

Resmi Gazete'de bugün yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Bodrum Belediyesi İmara Aykırı Yapılarla Mücadele Birimi Şefi A.A., Bodrum Belediyesi Çözüm Masası Sekreteri A.A. ve Bodrum Mal Müdürü N.E.'nin meslekten ihraç edildikleri belirtildi.

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, politika haberlerinden, sıcak gelişmelerden, resmi gazete haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com ' u takipte kalın.

5haber.com  | Bursa

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.