Bursa'da Aşırı Hız Yapan Araç Temizlik İşçilerine Çarptı: 1 İşçi Öldü , 2 Yaralı

Bursa'da meydana gelen olayda, yol kenarında görevlerini yapan temizlik işçilerine, aşırı hız yapan bir otomobil çarptı. Çarpma sonucu meydana gelen kazada 1 işçi hayatını kaybederken 2 işçi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Bursa'da Aşırı Hız Yapan Araç Temizlik İşçilerine Çarptı: 1 İşçi Öldü , 2 Yaralı

Bursa'da feci bir kaza oldu. Hafif raylı sistemin beton duvarlarını temizlemekte olan işçilere otomobil çarptı. Otomobilin işçilere çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 işçi hayatını kaybederken 2 işi de yaralandı.

Önceki gün gece saatlerinde Bursa'nın merkez ilçesi olan Yıldırım'da bulunan Bursa - Ankara karayolu Yüksek İhtisas kavşağında meydana gelen kazada, Bursa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Müdürlüğü'nde görevli temizlik işçileri, Bursaray hattının duvarında temizlik çalışması başlattı. Güvenlik nedeniyle yolun sol şeridinin bir bölümünü trafiğe kapatıldı. İşçiler, işlerini yaptıkları esnada, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi otomobiliyle aşırı sür'atli şekilde dubalara çarparak çalışanların arasına daldı. Kazada Mehmet Ali Uzuner, Fatih Gülen ve İsmail Doğruyol yaralanırken, otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı.

Ambulanslarla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralılardan bir çocuk basası 42 yaşındaki Mehmet Ali Uzuner kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Mehmet Ali Uzuner bugün Alaşar kabristanında toprağa verildi.

Polis ekipleri, işçilere çarptıktan sonra kaçan otomobilin plakalı belirleyip sürücüsünü yakalamak için soruşturma başlattı.

5haber.com  |  Bursa

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.