Bursa'da İnşaat Şantiyesinde Çıkan Yangında Harita Teknikeri Öldü

Bursa'da korkutan yangın çıktı. Çıkan yangın Bursa'nın birçok bölgesinden görülebilen dumanlar bölgede paniğe sebep oldu. Öte yandan bölgeden alınan son dakika bilgisinde yangında bir kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Yayınlanma:
Bursa'da İnşaat Şantiyesinde Çıkan Yangında Harita Teknikeri Öldü

Son dakika haberi Bursa'dan geldi. Bursa'da yangın çıktı.

Bursa’ nın merkez Nilüfer ilçesinde inşaat alanındaki konteynırda yangın çıktı. Bursa’ nın pek çok yerinden görülebilen siyah dumanların yükseldiği yangında itfaiye ve kurtarma ekipleri konteynırda herhangi kimsenin bulunup bulunmadığını araştırıyor.

Bursa' nın Nilüfer ilçesi'nde bir inşaat alanındaki kontaynırda elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında 1 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi

Bursa’nın merkez Nilüfer İlçesi’nde, bir inşaat firmasına ait şantiyede işçilerin kaldığı barakalarda çıkan yangında harita teknisyeni Deniz Daş öldü, yangın nedeniyle Bursaray seferleri kısa bir süre aksadı.

Merkez Nilüfer İlçesi Odunluk Mahallesi’nde bulunan bir inşaat firması şantiyesinde işçilerin kaldığı baraka ve konteynerda, belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen ve Bursa’nın birçok yerinden görülebilen siyah dumanların yükseldiği yangında, harita teknisyeni 41 yaşındaki Deniz Daş bulunduğu konteynerdan çıkamayarak öldü.

Yangından yükselen duman nedeniyle Bursaray metro seferleri kısa bir süre aksadı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu sürede söndürülen yangınının elektrik kontağından çıktığı sanılıyor. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Gündem haberlerinden, son dakika gelişmelerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Bursa

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.