Bursa'da Tıbbi Sekretere Silahlı Saldırı

Alınan son dakika bilgilerine göre Bursa'da bir hastanede görev yapmakta olan tıbbi sekretere ayrıldığı erkek arkadaşı tarafından silahlı saldırı düzenlendi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Bursa'da Tıbbi Sekretere Silahlı Saldırı

Bursa'da tıbbi sekretere silahlı saldırı yaşandı.

Alınan son dakika bilgilerine göre Yüksek İhtisas Hastanesi'ne bağlı olarak hizmet vermekte olan Mudanya yolundaki ek hastane binasında, tıbbı sekreter olarak çalışan Arzu Ö. (35), erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen Orhan B. (50) tarafından tabancayla vurularak yaralandı.

Eski adı Rentıp olan ve bir süre önce OHAL kapsamında yayımlanan Kanun hükmünde Kararname ile el konularak Yüksek İhtisas Hastanesi bünyesine katılarak hizmet vermeye başlayan hastanede meydana gelen olayda, hastanenin Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği'nde sekreter olarak görev yapmakta olan ve bekar olduğu öğrenilen Arzu Ö., bu sabah görev yaptığı birimde, daha önceden tartıştığı ve kendisini tehdit ettiği öne sürülen erkek arkadaşı Orhan B. tarafından tabancayla karın boşluğundan vuruldu. İkinci bir kurşun da vücudunu sıyırarak geçen Arzu Ö., kucakta taşındığı hastanede ameliyata alındı. Saldırgan Orhan B. ise, hastanedeki güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Emekli polis memuru olduğu öğrenilen ve bir süre önce eşinden boşandığı belirtilen Orhan B.’nin ilk ifadesinde, “Daha önceden arkadaşlığımız vardı. Bir konuyla ilgili tartıştık. Ben de bu sabah tabancayla vurdum” dediği öğrenildi.

Emniyet ekipleri tarafından olay ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, kamu haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Bursa

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.