Bursa'nın 4 İlçesinde ve Sakarya'da Eğitime Kar Engeli (30 Aralık 2016)

Bursa'nın 4 İlçesinde ve Sakarya'da devam eden kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. İşte Valilikler tarafından yayımlanan duyuru ve okulların tatil olduğu İlçeleri.

Yayınlanma:
Bursa'nın 4 İlçesinde ve Sakarya'da Eğitime Kar Engeli (30 Aralık 2016)

Bursa ve Sakarya'da gün içerisinde devam eden kar yağışı akşam saatlerinde de etkisini devam ettirince, İl Valiliklerinden açıklama geldi ve okullara kar tatili verildi. İşte yapılan açıklamalar.

Bursa'nın Bazı İlçelerinde Okullar Tatil

Bursa Valiliği kötü hava koşulları nedeniyle Büyükorhan, Harmancık, Keles ve Orhaneli ilçelerinde bulunan ilk, orta öğretim okullarda eğitime yarın ara verdi.

Yurdu etkisi altına alan kötü hava koşulları Bursa'da yaşamı olumsuz etkiliyor. Valilik, kar ve tipinin etkili olduğu dağ ilçesi olarak bilinen Büyükorhan, Harmancık, Keles ve Orhaneli'de ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın ara verdi. Yetkililer, kötü hava koşullarının devam etmesi halinde diğer ilçeler hakkında da karar vereceklerini söylediler.

Sakarya'da Taşımalı Eğitime Ara

Sakarya Valiliği bugün öğleden sonra etkili olan kar yağışı nedeniyle yarın il genelinde taşımalı sistemle eğitimin görüldüğü okullar için kar tatili kararı aldı.

Yarın ayrıca Geyve ve Taraklı ilçelerinde tüm okullar için tatil kararı alındı. Akşam ilerleyen saatlerde kar yağışının durumuna göre il genelini ilgilendiren kar tatili kararının alınabileceği belirtildi.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.