Bütçe dostu Galaxy A24 geliyor! Teknik özellikleri ortaya çıktı

Samsung'dan bütçe dostu yeni model bir telefon daha geliyor. Şirket, giriş ve orta seviye akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye ve Galaxy ailesini daha da büyütmeye devam ediyor. Bugünlerde ise Galaxy A24 modeli üzerinde çalışma...

Yayınlanma:
Bütçe dostu Galaxy A24 geliyor! Teknik özellikleri ortaya çıktı

Samsung'dan bütçe dostu yeni model bir telefon daha geliyor. Şirket, giriş ve orta seviye akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye ve Galaxy ailesini daha da büyütmeye devam ediyor. Bugünlerde ise Galaxy A24 modeli üzerinde çalışma yürütüyor. 

Güney Koreli teknoloji şirketi, merakla beklenen Galaxy S23 ailesini 1 Şubat günü Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtacak. Üst düzey modellerinin yanı sıra uygun fiyatlı giriş ve orta seviye telefonlarıyla da talep göre şirket çalışmalarını sürdürüyor. Bugünlerde ise şirket bütçe dostu olması beklenen Galaxy A24 modeli üzerinde çalışıyor. Samsung Galaxy A24'ün henüz piyasaya çıkış tarihi belli değil, ancak cihazın teknik özellikleri ortaya çıktı. 

Samsung Galaxy A24 özellikleri

Samsung Galaxy A24 modeli, Geekbench testlerinde ortaya çıktı. Yeni model cihaz gücünü MediaTek Helio G99'dan alacak. FHD+ çözünürlükte Super AMOLED ekran panelinin tercih edilmesi beklenen Galaxy A24 modelinde 90 Hz ekran yenileme hızı ve 6.24 inçlik boyut yer alacak. 

Arka kamera kurulumunda, 50 MP ana kameraya 5 MP ultra geniş açılı ve 2 MP makro kameralar eşlik edecek. Cihazın ön tarafında ise 13 MP selfie kamerası yer alacak.

5.000 mAh büyüklükte bir bataryadan güç alacak olan bu model 25W şarjla desteklenecek. 4 GB, 6 GB ve 8 GB RAM seçenekleri ile kullanıcı karşısına çıkacak. Buna ek olarak, 64 GB ve 128 GB depolama alanları da yine telefonla beraber sunulacaklar arasında yer almakta. 

Samsung Galaxy A24 fiyatı

Galaxy A24'ün, Samsung'un uygun fiyatlı akıllı telefonlarından biri olması bekleniyor. Cihazın 325 dolar civarında (6.110 TL) gibi bir fiyattan satışa çıkması tahmin ediliyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.