Bütçe dostu OnePlus Nord CE 3 özellikleri belli oldu

OnePlus şirketi henüz yeni akıllı telefonu OnePlus Nord CE 3 modelini piyasaya sürmedi, ancak cihazın özellikleri ortaya çıktı. Daha tanıtılmadan özellikleri ortaya çıkan telefonlar kervanına OnePlus Nord CE 3 de katıldı....

Yayınlanma:
Bütçe dostu OnePlus Nord CE 3 özellikleri belli oldu

OnePlus şirketi henüz yeni akıllı telefonu OnePlus Nord CE 3 modelini piyasaya sürmedi, ancak cihazın özellikleri ortaya çıktı. 

Daha tanıtılmadan özellikleri ortaya çıkan telefonlar kervanına OnePlus Nord CE 3 de katıldı. OnePlus, bir süredir akıllı telefon modellerine giriş ve orta segment cihazlarını eklemeye başladı. Bu cihazlardan biri de OnePlus Nord CE 3. Şirket bugünlerde OnePlus Nord CE 3 üzerinde çalışma yapıyor. Henüz piyasaya çıkış tarihi belli olmayan cihaz hakkında bilgiler ortaya çıkmaya başladı. 

Bütçe dostu olması beklene OnePlus Nord CE 3, uygun fiyatıyla cepleri pek yakmayacak. Bunun yanında, arka tarafta iki dev kamera lensinin bulunacağı söylenen telefonun Qualcomm'un Snapdragon 695 5G modelinden güç alması bekleniyor.

OnePlus Nord CE 3 özellikleri

Sızıntılara göre OnePlus Nord CE 3'ün arka tarafında yer alan standart kamerası 108 MP olacak. Bu kameraya ek olarak 2 MP makro ve 2 MP derinlik sensörleri eşlik edecek. Cihazın ön kamerası ise 16 MP çözünürlükte olacak. 

Cihaz gücünü Snapdragon 695 5G işlemciden alacak. İki adet 2.2 GHz ARM Cortex-A78 ve altı adet 1.7 GHz ARM Cortex-A55 çekirdeklerinin yanında bir de Adreno 619 grafik birimiyle kullanıcılara sunulacak.

Bütçe dostu olduğu söylenen cihaz, standart olan 8 GB ve 12 GB olmak üzere iki RAM seçeneğine sahip olacak. Ayrıca, 128 GB ve 256 GB depolama alanıyla kullanıcılara yakın bir zamanda kavuşacak. 

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.