Bütçe dostu Realme V30 yakında piyasaya sürülecek

Realme, yeni akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirket V serisini genişleterek Realme V30 adını verdiği cihazı piyasaya sürecek. Cihazla ilgili ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. İşte çok yakında raflarda...

Yayınlanma:
Bütçe dostu Realme V30 yakında piyasaya sürülecek

Realme, yeni akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirket V serisini genişleterek Realme V30 adını verdiği cihazı piyasaya sürecek. Cihazla ilgili ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. İşte çok yakında raflarda yer alacak modelin ayrıntıları...

Çin'in resmi TENAA sertifikasyon sitesinde akıllı telefon üreticisi Realme'ye ait yeni iki adet telefon görüntülendi. Bunlardan biri Realme GT Neo 5, diğeri ise Realme V30.

Yeni cihaz, aynı telefonun varyantları olan RMX3618 ve RMX3619 model kodlarıyla TENAA'da tespit edildi. Bu da, şirketin Realme V30 adında yeni bir modeli piyasaya süreceği anlamına geliyor.

Realme V30 özellikleri

TENAA'ya göre Realme V30, 2.2 GHz sekiz çekirdekli bir işlemci tarafından desteklenecek, ancak yerleşik çipin tam adı bildirilmedi.

Realme'nin yeni akıllı telefonu, su damlası çentikli, 720 x 1600 piksel HD+ çözünürlüğe ve 20:9 en boy oranına sahip 6,51 inçlik bir ekrana sahip olacak. Cihaz, 4 GB, 6 GB veya 8 GB RAM ve 64 GB, 128 GB veya 256 GB dahili depolama ile satışa sunulacak.

Realme V30 özellikleriSelfie kamerası 5 MP'lik sensöre sahip olurken arka kamera ise 13 MP ana sensöre sahip çift kurulumdan oluşuyor. Gücünü 5000 mAh bataryadan alan cihazda yan parmak izi tarayıcı yer alacak.

Cihazın boyutları 164.4 x 75.1 x 8.1 mm olacak ve ağırlığı ise 186 gram olacak.

Cihazın fiyatı hakkında henüz bir bilgi yok. Tahminlere göre Realme V30, Çin Yeni Yılı'ndan kısa bir süre önce sunulması bekleniyor. 

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.