Büyük Eleştiri Toplayan Tweet'e Emin Çapa'dan Yanlış Anlaşıldım Açıklaması

Sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı bir mesaja büyük eleştiri gelmesi üzerine Emin Çapa bir açıklama yaptı. İşte o açıklama.

Yayınlanma:
Büyük Eleştiri Toplayan Tweet'e Emin Çapa'dan Yanlış Anlaşıldım Açıklaması

CNN Türk ekranlarında yayınlanan bir programda ekonomist olarak görev yapan Emin Çapa, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşım sonrası gündeme geldi.

Son günlerde doların sürekli olarak yükselişte olmasını değerlendiren Ekonomist Emin Çapa, sosyal medya hesabı twitter üzerinden bir açıklama yaptı. Sosyal paylaşım platformu twitter üzerinden paylaştığı gönderi ile doların yükselişini tartışmalı bir dille eleştiren Emin Çapa, eleştiride kullandığı bu biçimle sosyal medyada büyük eleştiri topladı.

Son 15 yıldır ekranlarda görülmeye başlayan ve her ekranlara geldiğinde ekonomik kriz tartışmaları başlatmaya çalışan Emin Çapa, sosyal medya üzerinden yaptığı bu açıklamada büyük tepki çekti. Birçok kesim tarafından 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanlara saygısızlık olarak yorumlanan mesaja Emin Çapa'dan bir açıklama geldi.

Emin Çapa, sosyal medya hesabından, "Dolar 3.46'yı aştı. Ne oldu, dolar sevgisi vatan sevgisini geçti mi? "Tankların önüne yatarız, dolarımızı satmayız" mı? Kahramanlar nerede?" gönderisini paylaşmış ve bu paylaşımla tepkilere maruz kaldı.

Sosyal medyada ve birçok programda eleştirilen Emin Çapa bu tweeti silerek, yanlış anlaşıldığını belirtmek amacıyla sosyal medya hesabından bazı sözler yayınladı. Emin Çapa, "Yanlış anlaşıldığını görünce sildiğim bir msaj yüzünden başlatılan linç kampanyasına bir yanıt vermem zorunlu hale geldi" dedi ve şu şekilde devam etti:

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, kamu haberlerinden, politika haberlerinden, ekonomi haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5Haber'i takipte kalın.

5Haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.