Büyük Mucize: Dünya Alex’i Konuşuyor! İşte O Canlı Enkazdan Sağ Çıkarıldı

Şimdiye kadar en büyük depremlerden birinin yaşandığı Türkiye’de seferberlik yaşanıyor. Birçok ülke Türkiye’nin yanında destek olurken, 23 günün sonunda enkazdan çıkarılan Alex mucizesine tanık olundu.

Yayınlanma:
Büyük Mucize: Dünya Alex’i Konuşuyor! İşte O Canlı Enkazdan Sağ Çıkarıldı

Türkiye’de enkaz çalışmaları devam ederken şu günlerde dünya çapında konuşulan konulardan biri de enkazın 23. günü sağ olarak çıkarılan köpek oldu. Alex isimli köpeğin 23 gün sonra enkazdan canlı olarak çıkarılması bir mucizeye daha tanık olmamıza yol açtı.

Türkiye’deki depremler birçok ülke tarafından yakından takip edilirken, Alex isimli köpeğin enkazdan canlı olarak çıkarılması da dünya basınında geniş bir yer bulmasına neden oldu. Dünyanın gözü kulağının Türkiye’den gelecek güzel gelişmelerde olurken, yaşanan mucizevi olaylarda çokça konuşulmasına neden oluyor.

Dünyadan Türkiye’ye Seferberlik!

Türkiye, deprem sonrasında derin bir yara aldı. Birçok ülkede Türkiye’de yaşanan felaket sonrasında yardım yapma kararı aldı. Dünya Türkiye için seferber olurken, diğer yandan da yaşanan şaşırtıcı gelişmelerde basının genişçe yer vermesine neden oluyor. Türkiye’deki enkaz çalışmaları geniş çaplı ekipler tarafından yapılmaya devam edilirken, enkaz çalışmaları sırasında canlı köpek bulundu. Felaketin derinden yaşanmış olduğu ülkemizdeki deprem sonrası, enkaz çalışmalarından canlı olarak çıkarılan köpek birçok ülkenin gazete manşetlerinde yer almasına neden oldu.

475-317.jpg

İngiliz Daily Gazetesi, Türkiye’deki enkaz çalışmalarından canlı olarak kurtarılan köpek için’’ gerçekten inanılmaz bir mucize’’ şeklinde başlık attı. Haber içeriğinde Alex ismindeki köpeğin uzun süre boyunca enkaz altında aç ve susuz şeklinde kaldığı belirtilirken, sağ olarak kurtarılmasının büyük bir mucize olduğu ifade edildi.

475-317-1.jpg

Sağ Çıkarılan Köpek Konuşuyor! Dünyanın Öne Çıkan Gazete Manşetleri

İngiliz Daily gazetesinin yanı sıra New York Post, sağ çıkarılan köpeğin cılız sesinin bölgede arama yapan ekipler tarafından duyulduğunu belirtti. Al Monitor, enkaz altında kalan canlının haftalarca aç ve susuz olmasına rağmen hayatını yitirmeden kurtarılmasının mucize olduğunu belirtti. Dünya basını tarafından da sıkça konuşulan konulardan biri olurken, Aleks’in günlerce aç ve susuz şekilde enkazın altından sağ çıkarılmasının çok büyük bir mucize olduğu söyleniyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.