Büyükşehir Belediyesinden 141 Personel Alımı! Üst Yaş Sınırı Yok

Büyükşehir Belediyesi personel alımına başlayacak. Toplamda alınacak personel sayısı 141 olarak belirlendi.

Yayınlanma:
Büyükşehir Belediyesinden 141 Personel Alımı! Üst Yaş Sınırı Yok

Büyükşehir’de çalışmak isteyenler 141 personel alım ilanlarına başvurabilir. Üst yaş sınırının olmadığı 141 personel alımıyla ilgili olarak bilgi sunuldu. Böylelikle alınacak personel alımıyla ilgili olarak tüm detaylara yer verildi. En az ilkokul mezunu olmak üzere alımlar yapılmaya devam edilecek. Böylelikle Büyükşehir bünyesinde çalışmak isteyenler artık personel alımlarına başvurarak memur olarak çalışabilme imkanına sahip olacak.

Büyükşehir alımları da tam gaz şekilde yapılmaya devam ediliyor. Belediyelerden gelecek personel alımları çok fazla merak konusu haline geliyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi de yakın zaman içerisinde alım yapılacak olduğuyla ilgili bildiri yayımladı.

Toplamda 141 Personel Alımı Olacak

Kamu sektöründe çalışmak isteyenler için ilanlar yayımlanmaya devam ediliyor. Toplamda 141 personel alımı yapılacak olduğu söylendi. En az ilkokul kadrolu memur alımlarının yapılacak olduğuna dair açıklama yapıldı. İŞKUR resmi sitesi üzerinden kurum dışı ilanlara yer verildi. İŞKUR kurum dışı ilanlardan biri de Antalya Büyükşehir Belediyesinden geldi. Antalya Büyükşehir Belediyesi personel alımlarıyla ilgili olarak açıklama yaptı. Yapılan açıklamada toplamda 141 personel alım gerçekleşecek olduğunun bilgisi verildi.

Açıklamanın yapılmasının ardından merak edilen bir başka önem arz eden konulardan biri de hangi pozisyonlarda çalıştırılacağıyla ilgili olduğunu söylemek mümkün. Buna göre yapılan açıklamalar nezdinde şu pozisyonlarda alım gerçekleşecek olduğunun müjdesi verildi; Kimya, çevre ve ziraat mühendisiyle ilgili alımlar yapılacak olduğu belirtildi.

Büyükşehir Belediyesine 141 Personel Alımı, Başvuru Şartları Nedir?

Büyükşehir Belediyesine 141 personel alımı yapılacak. Başvuru detayları da en çok sorgulanan konuların başında yer alıyor. Buna göre Büyükşehir Belediyesinin kadrosuna katmak için alacak olduğu personellerine göz atıldığında; T.C vatandaşı olmak, erkek başvuru yapacak adayların askerlikle bir ilişiğinin olmaması, Antalya şehrinde ikamet ediyor olmak aranan şartlar arasında yer alacak. Bu sayede Belediye tarafından yapılacak alımlarda, bu şartlara uygun olan adayların da başvuruları yapılacak ve başvuru yapan adaylarla ilgili görüşme yapılacak. Görüşme sonrasında karar verilecektir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.