Çağla Şikel Resmen Aşk Sarhoşu! İsmi Aşk Dedikodularından Kurtulmuyor

Son dönem içerisine ismi neredeyse aşk dedikodularından geçilmeyen, her fırsatta Nail Gönenli ile birlikte olan Çağla Şikel Kuruçeşmede’ki mekandan çıkarken görüntülendi. Mekanda bir hayli eğlenen çift, çıkış sırasında ise yöneltilen aşk soruları karşısında bir hayli sessiz kaldı. Ancak keyifli oldukları her halinden dikkat çeken ikilinin daha sonra Etiler’e geçtiği görüntülendi.

Yayınlanma:
Çağla Şikel Resmen Aşk Sarhoşu! İsmi Aşk Dedikodularından Kurtulmuyor

Ünlü oyuncu ve sevgilisi hakkında yapılan haberlere göre ikili Kuruçeşme’de ki bir mekanda eğlenirken, kameranın objektiflerinden kaçamadı. Uzun bir süredir ismi aşk dedikodularından kurtulmayan; lakin her fırsatta yöneltilen iddiaların tümünü yalanlayan Çağla Şikel, bu defa iddiaları yalanlayamadı. Avukat olan Nail Gönenli ile beraber bir mekanda aşk dolu dakikalar geçirdiler.

Gecenin ilerleyen saatlerine doğru mekandan ayrılan Nail Gönenli ve Çağla Şikel’in yanında ünlü modacı Hakan Akkaya da vardı. Çıkışta ise basın mensuplarını fark eden ikili tam kapıdan dışarı çıkacakken panikleyerek mekanın içerisine geri girdiler.

3560529-f65dbb5a2060c3803b061c70ef82665c-640x640.jpg

Yöneltilen Soruları Duymamazlıktan Geldiler

İçeriye girdikten sonra mekanın başka bir çıkış olup olmadığını öğrenmeye çalışan Çağla Şikel ve Nail Gönenli başka bir çıkış olmadığını öğrendikleri zaman ön kapıdan çıkma mecburiyetinde kaldılar. Kendilerine yöneltilen aşk sorularına kesinlikle yanıtlamayan ikili gazetecilerin yönetmiş olduğu hayırlı olsun cümlesini de duymamazlıktan geldiler. Hemen ardından Nail Gönenli’nin otomobiline hızlı bir şekilde binerek Etiler’de yer alan bir mekanda eğlenceye devam ettiler.

İkili keyifli halleri ile bir hale dikkat çekti. Çağla Şikel’in ise mutluluğu resmen gözlerinden okundu.

3560529-9a6e604806d2fc81af1dad6e7c84f624-640x640.jpg

Eski Eş Sorularına Beklenmedik Cevap

Diğer bir yandan ise geçtiğimiz hafta içerisinde 2015 yılında boşanmış olan Kuzey ve Uzay adında iki oğlu bulunan Çağla Şikel ve Emre Altuğ‘nun uzun bir süredir aralarının bozuk olduğu iddiası ileri sürülmüştü. Ayrılık sonrasında eski eşiyle dostluğuna devam eden Çağla Şikel konuyla ilgili; “Emre ile herhangi bir sıkıntımız yok. Gerçekten aşırı iyi anlaşıyoruz. maşallah demeyi unutmayın!” sözlerini dile getirmişti.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.