Çağla Şikel’den Nail Gönenli Hakkındaki Aşk İddialarına Bomba Yanıt!

Çağla Şikel bir süredir birlikte olduğu Avukat Nail Gönenli ile alakalı sorulan sorulara yanıt verdi. Etiler'de annesiyle ve oğlu Uzay ile dolaşırken görüntülenen Çağla Şikel Avukat Nail Gönenli ile aralarındaki aşk durumu ile ilgili sorulan soruları cevapladı.

Yayınlanma:
Çağla Şikel’den Nail Gönenli Hakkındaki Aşk İddialarına Bomba Yanıt!

Kendisine bu konuda yöneltilen sorular için Çağla Şikel bu konuyu konuşmak istemediğini belirterek her şeyin göründüğü gibi olduğunu söyledi. Böylece Çağla Şikel tarafından Avukat Nail Gönenli ile aralarındaki aşk iddiaları doğrulanmış oldu.

Bir süredir aşk hayatından uzak duran Çağla Şikel bu konudaki sessizliğini Avukat Nail Gönenli ile bozdu. Etiler'de annesi ve oğlu ile alışveriş yaparken görüntülenen Çağla Şikel aşk hayatı ile ilgili soruları ailesinin yanında cevaplamak istemedi. Bu yüzden annesini ve oğlunu başka bir mağazaya gönderen Çağla Şikel daha sonra kendisine konu hakkında sorulan soruları yanıtladı.

cagla-sikel-nail-gonenli-ile-iliskisini-ilan-etti-15596821-1692-m.jpg

Çağla Şikel: Her Şey Görüldüğü Gibi

Çağla Şikel yeni sevgilisi ile ilgili sorulan soruları doğrudan cevaplamaktan çekinmesine rağmen üstü kapalı bir biçimde bu aşkı onayladı. Çağla Şikel yaptığı açıklamada bu durum hakkında konuşma yapmayacağını belirterek her şeyin görüldüğü gibi olduğunu söyledi ve daha sonra başka açıklama yapmayacağını belirterek bulunduğu yerden ayrıldı. Çalışkan Ve Avukat Nail Gönenli Geçen hafta Emirgan'da birlikte görüntülendikten sonra Çağla Şikel yeni sevgilisinin Arnavutköy'de bulunan evine giriş yaparken magazin objektiflerine yakalanmıştı.

cagla-sikel-nail-gonenli-ile-iliskisini-ilan-etti-15596821-3881-m.jpg

Çağla Şikel daha çocuklarının babası olan Emre Altuğ ile 2015'te boşanmıştı. Boşanma sonrasında eski eşi ile dost kalan Çağla Şikel arkadaşlığını sürdürmüştü. Bir süredir ikilinin arasının bozuk olduğu konusunda magazin dünyasında yer alan dedikodular ile ilgili Çağla Şikel Emre Altuğ ile hiçbir sıkıntısı olmadığını ve iyi anlaştığını belirterek maşallah deyin demişti. Çağla Şikel daha önceki dönemlerde gazetecilerin aşk hayatı ile ilgili sorularına Biriyle beraber olduğu zaman bu birlikteliği saklamayacağını söylemişti.

Gazetecilerin kendisine yanında ne zaman birini görecekleri konusunda sormuş olduğu sorulara Çağla Şikel yanında birini gördüğünüzde görmüş olursunuz şeklinde karşılık vermişti. Aynı zamanda insanlarla tanıştığını ama o zaman için herhangi birinin hayatında olmadığını söyleyen Çağla Şikel Bugünlerde yalnızlığını bozdu ve Avukat Nail Gönenli ile aşk yaşıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.