Çağlayan Adliyesinde Rüşvet Operasyonu: 19 Şüpheli Hakkında Tutuklama İstemi

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesine yönelik yapılan rüşvet soruşturmasında gözaltına alınna 19 görevli hakkında tutuklama istemi ile dava açıldı. İşte alınan son bilgiler.

Yayınlanma:
Çağlayan Adliyesinde Rüşvet Operasyonu: 19 Şüpheli Hakkında Tutuklama İstemi

İstanbul'dan son dakika haberi geldi.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nın İcra Daireleri'ndeki rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınan 4'ü İcra Müdür Yardımcısı, 19 şüpheli tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca konuyla ilgili yapılan açıklamada, "İstanbul Adliyesi'nde bulunan bazı İcra Daireler'nde işlemlerin rüşvet karşılığı gerçekleştirildiği yolunda alınan yoğun şikayetler doğrultusunda Cumhuriyet Başsavcılığımızca başlatılan ve 1 yıldan bu yana devam eden soruşturmaya ilişkin olarak savcılığımızın talimatı çerçevesinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Şube Ekipleri'nce bazı İcra Müdürlükleri'ne yönelik operasyon yapılmıştır. Operasyon sonucu elde edilen deliller doğrultusunda 4'ü İcra Müdür Yardımcısı olmak üzere memur ve icra takipçisi toplam 19 kişi gözaltına alınaak tutuklanmaları talebiyle Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevkleri yapılmıştır" denildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.