Çalışma Bakanı Müezzinoğlu Büyükanne Maaşlarının Ödeneceği Tarihi Açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yaptığı son dakika açıklamasında Büyükanne torun maaşlarının ne zaman ödeneceğini açıkladı. İşte Müezzinoğlu'nun açıklaması.

Yayınlanma:
Çalışma Bakanı Müezzinoğlu Büyükanne Maaşlarının Ödeneceği Tarihi Açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı:  Büyükanneye torun maaşı ödemesi yarın başlıyor. 1 Ocak- 12 Nisan arası 788 bin 509 net istihdam sağlandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı  Müezzinoğlu," 6 ay sonraki değerlendirmeleri de göreceğiz ama yarın büyükanneler ilk ikramiyelerini alacaklar" dedi. Bakan Müezzinoğlu: "Yarın büyükannelere ilk maaşları ödeyeceğiz, bu da son derece duygusal boyutu iyi olan bizim açımızdan da doğum yapmış anneyi istihdamda tutan, aile dinamiklerine güç katan, büyükanne ile torunu, anne ile evladın güven içinde olacağı ortamı sağlayan güzel milli ve yerli bir proje oldu. İnşallah başarılı şekilde devam eder. 6 ay sonraki değerlendirmeleri de göreceğiz ama yarın büyükanneler ilk ikramiyelerini alacaklar, o ikramiyeleri torunları adına bereketli olsun diyorum. Milli seferberlik süresince Bakan yardımcım, müsteşarım, müsteşar yardımcılarım illerde tek tek herkesi ziyaret ediyor. Bürokratlarım "Büyükanne Projesi" ile ilgili önerileri de dinlediler ve çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Bu seyahatlerle  de bunun gerçekten çok ciddi bir ihtiyaç olduğu ortaya çıkmıştır " ifadelerini kullandı.

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için tıklayın

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.