Çalışma Bakanından Emeklilere Tatil Müjdesi: Emeklilere THY destekli tatil kampanyası

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu yaptığı son dakika açıklamasında promosyon ödemeleri sonrasında bir çalışmanın daha yolda olduğunu söyledi. İşte emeklilere tatil fırsatı.

Yayınlanma:
Çalışma Bakanından Emeklilere Tatil Müjdesi: Emeklilere THY destekli tatil kampanyası

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan bir müjde geldi. Bakan Müezzinoğlu, katıldığı bir programda emeklilere önemli bir müjde verdi.

Sabah gazetesinde yer alan haberde Erhan Öztürk, kaleme aldığı haberinde, emeklinin promosyonunun verilmesi için eski Çalışma Bakanı Süleyman Soylu'nun süreci önemli bir noktaya getirdiğinin altını çizdiğini söyleyen Bakan Müezzinoğlu, "Biz son noktayı koyduk. Emekli vatandaşlarımız için yeni bir çalışma yapıyoruz. Türk Hava Yolları (THY) ile desteklenerek Ege ve Akdeniz'de 1 milyon emeklimizin tatil yapması sağlanabilir. İlk etapta 1 milyon emekli vatandaşımızın tatil yapabilmesi için turizimcilerle görüşüyoruz. Turizmcilere diyoruz ki 'Ege ve Akdeniz'de ekimden marta kadar tesislerinizi kapatıyorsunuz. Bu aylarda bir hedef olarak 1 milyon emeklimize bir hafta, 10 günlük paketlerle külfetini kaldırabileceği önerilerle hizmet sunun" ifadelerini kullandı.

Anayasa değişikliği için gidilecek olan referanduma da değinen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 17 Nisan gününe Türkiye'nin güzel bir sürece başlayarak kalkacağını söyledi ve konuşmasını şu şekilde sonlandırdı:

"İstikrar ve güven tesis edilecek. Güçlü demokrasinin yanında güçlü bir sistem de ortaya çıkacaktır" dedi.CHP'nin referandum sürecinde aslı astarı olmayan yalanlarla milletin kafasını bulandırmaya çalıştığını belirten Müezzinoğlu, "Kendi çocuklarını milletvekili yapacaklar' cümlesi çok ayıp bir cümle. Bir tane örneği yok. Bütün vaktimizyalana ve yanlışa cevap vermekle geçiyor."

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, ekonomi haberlerinden, emekli haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.