Can Kızıltuğ Bahar Candan'a canlı yayında çıkma teklif etti

İşte Benim Stilim programının çok konuşulan yarışmacısı Bahar Candan'a Can Kızıltuğ canlı yayında çıkma teklif etti. İşte detaylar ve yaşanan olay.

Yayınlanma:
Can Kızıltuğ Bahar Candan'a canlı yayında çıkma teklif etti

İşte Benim Stilim adlı yarışma programının gündem yaratan yarışmacısı Bahar Candan, yine bir skandal ile gündeme gelmeyi başardı.

Önceki gün yayınlanan İşte Benim Stilim adlı programda yaşananlar magazin gündeminde çokça konuşulmaya başlandı. Programa konuk olan Can Kızıltuğ'un yarışmaya katılıp şarkı söylemesi üzerine yarışmacılar piste çıkarak dans etmeye başladı. Yarışmacılardan Bahar Candan, Can Kızıltuğ şarkısını söylerken Can'a yaklaşan ve beraber dans eden Bahar Candan, şarkı sırasında Can Kızıltuğ ile dans etti ve şarkı sona erince bir biri ile konuşmaya başladılar.

Şarkı sonrasında konuşmaya başlayan ikiliden Bahar, başta şaşkın ve heyecanlı bir şekilde Can Kızıltuğ'un etrafında dolanırken Can'ı ABD'li ünlü şarkıcı Justin Bieber'e benzetti. Daha sonra ise Can'a kız arkadaşı olup olmadığını soran Bahar Candan, Can'ın yok cevabı ile sevindi. Can Kızıltuğ ise Bahar Candan'a erkek arkadaşın var mı şeklindeki sorusuna Bahar Candan artık yok cevabını verdi.

Bunun üzerine Can Kızıltuğ Bahar Candan'a Benimle çıkar mısın? sorusunu sordu. Bahar ise bu Can Kızıltuğ'un bu sorusuna evet şeklinde cevap verdi ve Bahar Candan ile Can Kızıltuğ çıkmaya başladı.

Öykü Serter: Gerçek mi?

Sunucu Öykü Serter ise bu durumun gerçek olup olmadığını sordu. Bu soruya Can Kızıltuğ evet şeklinde cevap verdi.

İşte O Anlar

Son dakika haberlerinden, magazin haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.