Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Son Dakika Açıklaması (Okullar Tatil Mi?)

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğünden son dakika açıklaması yapıldı. İl genelinde devam eden kar yağışı nedeniyle yapılan açıklamanın ayrıntıları haberimizde.

Yayınlanma:
Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Son Dakika Açıklaması (Okullar Tatil Mi?)

Çanakkale'de son günlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.

Çanakkale'de, iki gün boyunca etkili olarak devam eden kar yağışı ile soğuk hava nedeniyle kent merkezi ile 8 ilçesindeki tüm okullar yarın için bir gün, Gelibolu'da ise iki gün tatil edildi. İl merkezindeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin bir gün idari izinli sayılacağı bildirildi.

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, iki gün boyunca etkili olan kar yağışının yanında hava sıcaklığının sıfırın altında 7 dereceye kadar düşmesi nedeniyle meydana gelen buzlanmadan dolayı ilk ve orta dereceli okullarla ilgili tatil kararı aldıklarını söyledi. Buna göre Çanakkale kent merkezi ile birlikte Çan, Lapseki, Eceabat, Ezine, Biga, Ayvacık, Bayramiç ve Yenice İlçelerinde ilk ve orta dereceli okulların pazartesi günü, Gelibolu İlçesinde ise pazartesi ve salı günü tatil edildiği açıklandı. Ayrıca Valilik, il merkezindeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin bir gün idari izinli sayılacağını bildirdi. Gökçeada, Bozcaada ve Eceabat İlçelerinde ise okullarda eğitim öğretim devam edecek.

5haber.com  | Çanakkale

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.