Carrefoursa'dan Ramazan kampanyası: Ramazan kolilerinde yüzde 44'e varan indirimler

Ramazana iki haftadan az bir süre kala ramazan kolileri de market raflarındaki yerini aldı. CarrefourSA marketler de hazırladığı ramazan kolisi ile vatandaşlara en uygun ve kaliteli ürünleri ulaştırıyor. İşte ramazan kolisinin içinde bulunan ürünler ve ramazan kolisi kampanyasının detayları.

Yayınlanma:
Carrefoursa'dan Ramazan kampanyası: Ramazan kolilerinde yüzde 44'e varan indirimler

Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte Ramazan kolileri araştırılmaya başlandı. Bu kapsamda ise CarrefourSA, bir ramazan kampanyası düzenliyor. Düzenlenen ramazan kampanyasında “Tasarruf” yılı ilan ettiği bu yıl Ramazan Ayı’nda tüketicilerine sunduğu dört farklı Ramazan kolileriyle iftar ve sahur sofralarına bereket getirirken aynı zamanda tasarruf ettiriyor. Ramazan Kolileri “Klasik Ramazan Kolisi”, “Süper Ramazan Kolisi”, “Mega Ramazan Kolisi” ve “Lüks Ramazan Kolisi” olmak üzere 29.90 TL ile 99.90 TL arasında değişen fiyatlardan satılıyor.

Ramazan ayına hazırlıkların devam etmesi ile araştırmalarını sürdüren tüketiciler, en uygun ve kaliteli ürünleri hangi markette alabileceklerini araştırıyor. Öte yandan CarrefourSA Kart ile satın alınacak Ramazan kolilerinde yüzde 32 – %44 arasındaki indirim imkanından faydalanacaklar.

Her Keseye Uygun Ramazan Kolisleri

CarrefourSA’nın, CarrefourSA Kart üyelerine yüzde 44 oranında tasarrufla 29.90 TL’den sunduğu Klasik Ramazan Kolisi’nde 1 Litre Orkide Ayçiçek Yağı, 1Kg Baharım Osmancık Pirinç, 1 Kg Arbel Kırmızı Mercimek, 1 Kg Arbel Pilavlık Bulgur, 500 g Lipton Doğu Karadeniz Çay, 1 Kg Eriş un, 830 g. Tamek Domates Salçası, 2 adet 500’er g. Arbella Burgu Makarna, 54 g. Bizim Mutfak Mercimek Çorbası, 6’lı Bizim Tavuk Bulyon, 750 g. Efsina İyotlu Tuz, 1 Litre Coca Cola Zero ve 1 Litre Fruko olmak üzere toplam 13 farklı ürün yer alıyor.

Süper Ramazan Kolisi’nde 21, Mega Ramazan Kolisi’nde 24 ve Lüks Ramazan Kolisi’nde ise 29 farklı ürün bulunuyor.

Online Sipariş İmkanı

Ramazan kolileri için marketlere verilebilecek siparişlere ek olarak CarrefourSA internet sitesi üzerinden ve telefon ile de sipariş verilebiliyor.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.