Casper Nirvana X400 yeni sürümüyle piyasaya çıktı

Yerli tekonoloji şirketi Casper, Nirvana X400 dizüstü bilgisayarı için çok daha verimli ve hızlı kullanım sunmak için yeni sürümünü piyasaya sürdü. Casper Nirvana X400, Intel Core i5 ve Intel Core i7 işlemcilerle birlikte karşımıza...

Yayınlanma:
Casper Nirvana X400 yeni sürümüyle piyasaya çıktı

Yerli tekonoloji şirketi Casper, Nirvana X400 dizüstü bilgisayarı için çok daha verimli ve hızlı kullanım sunmak için yeni sürümünü piyasaya sürdü. Casper Nirvana X400, Intel Core i5 ve Intel Core i7 işlemcilerle birlikte karşımıza çıkıyor. Hem gündelik kullanımda hem de iş hayatında rahat bir kullanım sunan Casper Nirvana X400, 11. Nesil Intel Core işlemci ile yenilendi. Şirket, yenilen dizüstü bilgisayarını metalik gri rengiyle birlikte satışa sundu. 

Casper Nirvana X400, diğer harici ekran kartlarına göre daha iyi GPU performans özelliği ile gelen Intel Iris Xe dahili grafik kartlarıyla yüksek görüntü kalitesi ile tekrardan karşımıza çıktı. İşte Casper Nirvana X400'ün özellikleri...

Casper Nirvana X400 özellikleri 

Yeni sürüm Casper Nirvana X400, 1,29 kg ağırlığında. Hem gündelik hem de iş hayatı için kullanım sunan Nirvana X400, 180 derece dönebilen ekranı ve 19,4 mm incelikte br ekran sunuyor.

Metalik tasarımı ve çok daha modern görüntüsüyle Casper Nirvana X400, diğer benzerlerinden daha farklı bir tasarıma sahip. Cihazın metal yüzeyi ısınmayı engelleyen bir yapı ile güçlendirildiğinden oldukça dayanıklı. Nirvana X400, 14'' FHD çözünürlükte, 250 nit parlaklıkta bir IPS ekran paneli ile tasarlandı. 

Şirket, yenilediği Nirvana X400 dizüstü bilgisayarı ile beraber 10 saate kadar pil süresi sunuyor. Bu da, iş hayatında kullanım için iyi bir deneyim. Ayrıca, cihazda 1'er adet olmak üzere Type-C, USB 3.2, USB 2.0, HDMI ve Ethernet bağlantı noktası bulunuyor. Casper Nirvana X400, M2 NVMe desteği ile verileri çok daha hızlı depolama imkanı sunuyor, bunun yanında 64 GB'a kadar artırılabilir RAM de mevcut. 

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.