Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlanan Fabiano'nun durumu hakkında açıklama

Fenerbahçe Kulübünden kaleci Fabiano'nun sağlık durumu hakkında bir son dakika açıklaması geldi. İşte yapılan açıklama ve Fabiano'nun son durumu.

Yayınlanma:
Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlanan Fabiano'nun durumu hakkında açıklama

Bugün oynanan Çaykur Rizespor karşılaşması oynandığı sırda bir darbe alan ve oyunu terk etmek zorunda kalan Fabiano'nun sağlık durumu hakkında Fenerbahçe'den bir açıklama geldi. Fenerbahçe'nin Brezilyalı kalecisi Fabiano'nun sağ bacak ön çapraz bağının koptuğu, iç ve dış yan bağlarında ise kısmi yırtıklar olduğu tespit edildi.

Spor Toto Süper Lig 29'uncu hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'u sahasında, bulduğu son dakika golü ile 2-1 mağlup etti. Mücadele esnasında aldığı darbe sonucu sakatlanan ve oyunu terk etmek zorunda kalan Fenerbahçeli kaleci Fabiano'nun sağlık durumu ile ilgili sarı-lacivertli kulüpten bir açıklama geldi.

Sarı-lacivertli kulüp konu ile ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Liv Hospital'da Prof. Dr. Burak Kunduracıoğlu tarafından yapılan ileri tetkikler sonucunda oyuncumuzun sağ bacak ön çapraz bağının koptuğu, iç ve dış yan bağlarında ise kısmi yırtıklar olduğu tespit edilmiştir. Bu tetkikler doğrultusunda tedavisine başlanmıştır."

Son dakika haberlerinden, spor haberlerinden, yerel haberlerden, kamu haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.