Cem Küçük'ten Enver Aysever'e: "Seni Ahmet Hakan ve Cüneyt Özdemir Bitirdi"

Bir radyo kanalında yayımlanan ve sunuculuğunu Enver Aysever'in yaptığı programa konuk olan Cem Küçük, Aysever'in CNN'den Ahmet Hakan ve Cüneyt Özdemir yüzünden çıkarıldığını iddia etti. İşte o açıklamalar.

Yayınlanma:
Cem Küçük'ten Enver Aysever'e: "Seni Ahmet Hakan ve Cüneyt Özdemir Bitirdi"

Rusya'nın Sesi FM adlı radyo kanalarında yayımlanan ve Enver Aysever tarafından hazırlığı ve sunuculuğu yapılan 'Oyuna Devam' adli programının konuğu Cem Küçük oldu.

Rusya'nın Sesi FM'de yayımlanan programda Cem Küçük, daha önce CNN Turk'te çalışan ve işten çıkartılan  sunucu Enver Aysever'in işten çıkarılma nedeni olarak çok çarpıcı bir iddiada bulundu. Programın konuğu Cem Küçük, Enver Aysever'in CNN Turk'te çalışırken işten çıkarılmasına Cüneyt Özdemir ve Ahmet Hakan'ın etkili olduğu iddiasını ortaya attı.

Medeni Bir Ölü

Cem Küçük'ün kendisi hakkında daha önceden söylediği 'Bu Enver medeni bir ölüdür' lafını hatırlatan sunucu Enver Aysever, "Sen 1930'larda yaşasaydık eğer çok makul ve süper bir adam olurdun veya 1917'lerde yaşasaydın... Sen komünistsin. 1917 modelsin" sözlerini söyledi.

Enver Aysever'in İşten Çıkarılma Meselesi

Program devam ederken konuk Cem Küçük, sunucu Enver Aysever'in daha önce çalıştığı CNN Türk'ten neden çıktığı ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. Cem Küçük, "Senden önce biri program yapıyordu; Cüneyt Özdemir, ondan sonra senin programın vardı ama seni atlıyordu. Senden sonra Ahmet Hakan'a geçiyordu. Seni onlar bitirdi. Yani programını bitiren onlar. İstemiyorlardı seni" şeklinde iddialarını dile getirdi. Enver Aysever ise bu sözlere şaşırarak "Nasıl yani" yanıtını verince Cem Küçük "Arada tost oldun yani" şeklinde esprili bir dille Enver Aysever'e cevap verdi.

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.