Cem Küçük'ten Flaş Sözler: AK Parti'nin Radikal İslamcılarla Yolunu Ayırması Lazım

Gazeteci Cem Küçük'ün yaptığı son açıklamaya tepkiler gittikçe büyüyor. Cem Küçük'ün Mavi Marmara ve AK Parti ile ilgili yaptığı açıklamalar haberimizde.

Yayınlanma:
Cem Küçük'ten Flaş Sözler: AK Parti'nin Radikal İslamcılarla Yolunu Ayırması Lazım

Her dönem yaptığı açıklamalar ile gündemde adından bahsettiren ve tepki çeken sözleri ile tanıdığımız Gazeteci Cem Küçük, yaptığı son açıklama ile yine tepkileri üzerine çekti. "AK Parti'nin radikal İslamcılarla yolunu ayırması lazım" sözlerini söyleyen Küçük'ün bu sözleri ve Mavi Marmara hakkında söylediği sözler büyük tepkilere neden oldu.

Cem Küçük, yaptığı son dakika açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin başına geleceği yönünde değerlendirmelerde bulundu. Küçük yaptığı açıklamasında, "Mavi Marmara'daki manyak tiplerle yollarını ayırması gerekiyor" sözlerini söyledi. Gazeteci Cem Küçük yaptığı açıklama sonrasında sosyal medya üzerinde büyük tepki gördü.

Cem Küçük yaptığı açıklamada AK Partinin radikal İslamcılardan kurtulması sonucu batı ülkeleri ile ilişkilerin düzeleceği ve AB yolunda büyük bir yol kat edileceğini söyledi.

Cem Küçük'ün bu sözlerine sosyal medya üzerinden tepkiler ise art arda gelmeye başladı. Küçük'e tepki gösteren İslamcı kişilerden Yeni Şafak Gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan, "Kafadan İsrail düşmanıyım, bu değişmeyecek ve an itibariyle tasfiye edilmeyi bekliyorum. Arz ederim" ifadelerini kullandı.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.