Cem Küçük'ten Gülben Ergen ve Fatih Terim'e Şok Sözler: "Hava Durumuna Göre Tavır Alıyorlar"

Referandum tartışmalarında ünlü Gazeteci Cem Küçük, Gülben Ergen ve Fatih Terim'e yüklendi. Bu kişilerin hava durumuna göre tavır aldığını söyleyen Cem Küçük, Gülben Ergen'e şok sözlerle yüklendi. İşte Cem Küçük'ün yaptığı açıklama.

Yayınlanma:
Cem Küçük'ten Gülben Ergen ve Fatih Terim'e Şok Sözler: "Hava Durumuna Göre Tavır Alıyorlar"

Star Gazetesi köşe yazarı Cem Küçük katıldığı bir televizyon programında ünlü şarkıcı Gülben Ergen'e sert sözlerle yüklendi.

TGRT Haber'e konuk olan Cem Küçük, Medya Kritik adlı programda sunucu Fuat Uğur ile gündemi değerlendirirken, referandumda 'Evet ben de varım' kampanyası hakkında değerlendirmede bulundu.

Cem Küçük, yaptığı açıklamasında 'evet' diyen ünlülerin tavırlarını net olarak ortaya koyduğunu belirtirken, açıkça 'hayır' oyu vereceğini belirten Meltem Cumbul gibi ünlülerin tavrını da saygıyla karşıladığının altını çizdi.

Programda yaptığı açıklamalarında referandum konusunda tavrını en çok merak ettiği ünlülerin Fatih erim ve Gülben Ergen olduğunu söyleyen Cem Küçük, bu insanların hava durumuna göre tavır aldığını, 'Hayır' ya da 'Evet' demediğini belirtirken ve Gülben Ergen'e şok sözlerle yüklendi. Cem Küçük Gülben Ergen hakkında, "Gülben Ergen çıkıp Evet veya Hayır desin. Emine Hanım'ın yanından ayrılmıyordun daha geçen yaz.. Böyle bir kaypaklığa gerek yok. Gülben Ergen ile Ahmet Hakan'ı kıyasladığım zaman Ahmet Hakan bile daha dik duruyor. Gülben Ergen boşandın şimdi, eşine TRT'de iş ayarlamak için Emine Erdoğan'ın peşinden ayrılmıyordun. Yanar döner insan modeli bu Gülben Ergen, en tehlikeli insan modeli.. AK Parti'den iş alma ihtimalin varsa Evet deyip, yoksa Hayır mı diyeceksin? Bizde de bunları muteber insan diye baştacı ederler. Acun da öyle, Erdoğan'ın sayesinde nerelere geldin bak, sen de çıkıp tavrını söyle.."

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.