Ceza Evlerinde görüşler iki hafta süreyle ertelendi

Açık kapalı görüşler 2 hafta süreyle durduruldu. Adalet bakanı Abdulhamit Gül corona virüsü ile ilgili tedbirleri duyurdu. İşte o tedbirler

Yayınlanma:
Ceza Evlerinde görüşler iki hafta süreyle ertelendi

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Corona Virüs önlemleri için açık ve kapalı cezaevlerinde ki görüşlerin , cezaevlerindeki aile görüş odalarının kullanımının cezaevi arasındaki nakil işlemlerinin iki hafta süre ile durdurulduğunu bildirdi. İş yurtları kapsamında dışarıda çalışan hükümlülerin diğer hükümlülerden ayrılacağını kuruma girenlerin ateşlerinin ölçüleceği bildirildi.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül "Hastalık belirtisi olanların ceza infaz kurumlarına alınmaması, tedavi edildikten sonra alınması kararlaştırıldı, solunum yolu enfeksiyonunun olmadığını gösteren sağlık raporu ile alınacaktır. Ceza  İnfaz kurumundan ayrılıp tekrar infaz kurumuna dönenler ayrı usuller tabi tutulmuştur. Duruşma ve diğer adli işlemlerden ivedi özelliği bulunmayanların ertelenme hususunun yargı mensuplarının takdirine bırakılması önerildi.

Cezaevlerindeki ve çocuk eğitim evlerindeki aile görüş odalarının kullanılması iki hafta süreyle ertelenmiştir.  Bu süreç bittikten sonra izin hakları tekrar verilecektir şu anda tüm vatandaşlarımızın sağlığı hepimiz için en öncelik konudur. " İfadelerini kullandı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.