Chatgpt Paralı Mı Oluyor? Openal'dan Konu İle İlgili Açıklama Geldi…

Üretiminin ardından çok kısa bir süre geçmesine rağmen aşırı ilgi gören ChatGPT Yapay Zeka robotu üreticisi olan OpenAl şirketi piyasada konuşulan durum ile ilgili bir açıklama yaptı.

Yayınlanma:
Chatgpt Paralı Mı Oluyor? Openal'dan Konu İle İlgili Açıklama Geldi…

OpenAl şirketi tarafından yapılan açıklamaya göre ayda 20 dolar ödenmesi halinde ChatGPT Plus uygulamasının kullanılacağını açıkladı. ChatGPT Plus kullanan kişiler yoğunluk olsa bile bu yoğunluktan etkilenmeden uygulamaya giriş konusunda öncelikli olacaklar ve öncelikli giriş hakkına sahip olacaklar.

Bir süredir ChatGPT için paralı olacağı dair söylentiler dolaşıyordu. Bu söylentiler OpenAl tarafından yapılan açıklamanın ardından gerçeklik kazandı. Yapılacak aylık ödeme ile birlikte yaşanacak tüm yoğunluğa rağmen ücretli versiyon kullanan kişilerin öncelikli giriş avantajının yanı sıra farklı avantajlardan da faydalanmasının en ayrıcalıklı şekilde gerçekleşeceği ifade ediliyor. Daha detaylı bilgilere ulaşmak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz

Chatgpt Uygulamasının Paralı Olma Durumu İle İlgili Openal Şirketi Tarafından Duyuru Yapıldı

ChatGPT uygulamasının paralı olma durumu ile ilgili OpenAl şirketi bir açıklama yaptı ve merak edilen konuya son noktayı koydu. OpenAl konu ile ilgili açıklama yaparak ChatGPT Plus programının ücretli versiyonunu kullanan kişilere uygulamaya öncelikli olarak giriş yapma imkanı sunulmasının yanı sıra aynı zamanda hızlı cevap alma gibi farklı ayrıcalıkları da sunacaklarını belirtti.

Konu ile ilgili açıklama yapan OpenAl şirketi mevcut uygulama hakkında bilgilendirmeler yaptı. Bu uygulamaya ücretsiz bir şekilde erişim sağlayan kullanıcılar ile herhangi bir sorunları olmadığı ve onları çok sevdiğini belirten şirket, bu kişiler için uygulamaya ücretsiz bir şekilde erişim sağlamanın mümkün olacağını belirtti. Ama sunulan ChatGPT Plus programı dahilinde uygulamanın daha kaliteli hale getirilmesi için çalışmaların sürdüğü de vurgulandı.

ChatGPT Plus programı ilk defa Amerika Birleşik Devletleri'nde devreye sokulacak. Böylece bu uygulamanın ücretli ve avantajlı versiyonunu ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan kullanıcılar kullanmaya başlayacak. OpenAl şirketi bununla birlikte düşük bütçeye sahip iş ve veri planları dahilinde yapılan çalışmaların da kısa süre içerisinde devreye sokulacağını da açıkladı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.