ChatGPT Ücretli Planı Sonunda Ortaya Çıktı! Premium Üyelik Fiyatı Ne Kadar Olacak?

OpenAl'ın yapay zeka sohbet robotu ChatGPT, kullanıcılara ekstra haklar sağlayan birinci sınıf Profesyonel planı tanıttı. O zaman ücretsiz planla hangi varyasyonlar var? İşte ayrıntılar...ChatGPT Premium Planı Artık MevcutChatGPT...

Yayınlanma:
ChatGPT Ücretli Planı Sonunda Ortaya Çıktı! Premium Üyelik Fiyatı Ne Kadar Olacak?

OpenAl'ın yapay zeka sohbet robotu ChatGPT, kullanıcılara ekstra haklar sağlayan birinci sınıf Profesyonel planı tanıttı. O zaman ücretsiz planla hangi varyasyonlar var? İşte ayrıntılar...

ChatGPT Premium Planı Artık Mevcut

ChatGPT ilk olarak geçen yılın Kasım ayında kullanıcılara sunulduğunda, yazılım endüstrisinde oldukça heyecan yaratmıştı. Çeşitli sorulara cevap verebilen sohbet odaklı bu robot, tüketicilere beklenmedik cevaplar verebiliyor. OpenAl'in ChatGPT'den kar elde etmeyi planladığı ve bunun için bir abonelik planı sağlayacağı iddiaları geçtiğimiz haftalarda su yüzüne çıktı. Daha önce yalnızca ücretsiz olarak erişilebilen ve test amacıyla kullanılan Profesyonel plan artık hazır.

Ayda 42$ Profesyonel Plan ile öncelik ve daha hızlı yanıt alırsınız. Öte yandan, ChatGPT yaygın olarak kullanıldığında yoğunluğun getirdiği sınırlamalara tabi olmazsınız. Profesyonel Plan kullanıcıları, ChatGPT'nin en yeni özelliklerine erken erişim elde edecek. Bu plana abone olan geliştiriciler, chatbot tabanlı uygulamalar için tüm API istek limitlerinden de muaf olacaktır. Ücretsiz planda bir üst sınır vardır.

Tüm ChatGPT üyelerinin henüz premium plana erişimi yoktur. OpenAl tarafından resmi Discord kanalında yayınlanan bir mesaja göre Profesyonel Planı kullanmak isteyen kullanıcılar bekleme listesine eklenecek. Ücretli planın yerel fiyatlandırma ve Türk Lirası cinsinden ödeme seçeneği sunup sunmayacağı şu an için bilinmiyor. Kurum ülkemizdeki kullanıcılar için fiyatını dolar kuruna göre verirse yaklaşık 750-780 TL gibi bir maliyetle karşı karşıya kalabiliriz.

Bir Metnin Yapay Zeka Tarafından Oluşturulup Oluşturulmadığını Belirleyebilir Misiniz?

Güçlü bir yapay zeka destekli yazışma motoru olan ChatGPT'nin piyasaya sürülmesinden haftalar sonra Darren Hick isimli bir öğretim görevlisi, bir öğrencisinin yapay zeka tarafından yazılmış bir ödev teslim ettiğini tespit etti. OpenAI tarafından yayınlanan ve halka açık olan bu teknoloji akla gelebilecek hemen her şeyi yapabiliyor. Sizin talebinizle saniyeler içerisinde ikna edici bir okul ödevi yazabiliyor, bir şarkı besteleyebiliyor ya da 'aptalca' şakalar üretebiliyor. Her ne kadar yazdıkları ikna edici olsa da her zaman doğru olduğu anlamına gelmiyor. İşte bu nokta, Güney Carolina merkezli Furman Üniversitesi'nde Doçent olan Hick'i şüphelendiren şey oldu.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.