Chery Modelleri Türkiye'nin Dört Bir Yanında Görülecek

Türkiye'ye getirilmek üzere 4.000 adet sıfır araç yola çıktı. Bu araçların bir kısmını Chery markasına ait olduğu ifade edildi. 2023 yılı itibarıyla Türkiye'ye girme planları yapan Chery markası İlkbahar aylarında bunu gerçekleştirecek. Türkiye'ye gelecek Chery marka araçların içinde bulunan Wuhu limanından yola çıktığı açıklandı.

Yayınlanma:
Chery Modelleri Türkiye'nin Dört Bir Yanında Görülecek

Chery markası Türkiye piyasasına Tiggo 7 PRO, Tiggo 8 PRO ve OMODA 5 modeli ile geniş bir yayılım gerçekleştirmek istiyor. OMODA 5 aynı zamanda Chery markasının ilk küresel otomobili olma özelliğini de taşıyor. Çin'den deniz yoluyla sevkiyatı gerçekleştirilen otomobillerin Türkiye'ye yakın zamanda ulaşması bekleniyor. Haber ile ilgili bilgileri yazımızın devamında ulaşabilirsiniz.

Chery Başkanı Konuyla İlgili Açıklamalarda Bulundu

Çin'den Chery markası ile ilgili yapılan sevkiyat için Chery başkanı konuyla alakalı açıklamalarda bulundu. Chery Otomobil Sanayi Ve Ticaret A.Ş. Başkanı Fenghuo Si yapmış olduğu açıklamada Türkiye ile ilgili güzel sözler söyledi. Türkiye'nin sahip olduğu coğrafi konum ile birlikte otomotiv sektöründeki gelişmiş endüstri ile alakalı olumlu görüş bildiren Fenghuo Si Türkiye otomotiv piyasasının Avrupa ve Asya'ya yayılmış olması nedeniyle potansiyelinin yüksek olduğunu da belirtti. Bu nedenle Chery açısından Türkiye piyasasının oldukça önemli olduğu da vurgulandı. Bununla beraber Chery markası en güncel teknolojisine Türkiye'ye de getiriyor. Böylece markaya ait en iyi ve en güncel teknolojiye sahip araç modelleri Türkiye'nin dört bir yanında görülecek.

chery-omoda-5-dis2.jpg

Chery Türkiye Piyasasına Çok Sağlam Girecek

Türkiye piyasasında oldukça sağlam giriş yapmayı planlayan Chery, Türkiye'nin dört bir yanında kendisine ait araç modellerinin görülmesini istiyor. Bu konuda çalışmalarını yürüten marka oldukça sağlam bir strateji ile planlı bir şekilde ilerliyor. Bugüne kadar dünya genelindeki satış hacmine bakıldığında 2 milyon üzerinde ihracat yapan ve toplamda 11 milyonu geçen bir satış adedine ulaşan Chery Türkiye pazarında da başarılı satış rakamlarına ulaşmayı hedefliyor. Dünya genelinde 80'den fazla ülke üzerinde satışa sunulan yeni modeller yapılan törenin ardından 20 Ocak tarihinde Türkiye'ye doğru harekete geçti.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.