CHP Eski Milletvekili Enver Öktem Hayatını Kaybetti

Geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırılan ve burada tedavi altına alınan CHP eski Milletvekili Enver Öktem hayatını kaybetti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
CHP Eski Milletvekili Enver Öktem Hayatını Kaybetti

Alınan son dakika bilgilerine göre bugün geçirdiği trafik kazası sonucu yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve burada tedavi altına alınan Cumhuriyet Halk Partisi eski İzmir Milletvekili Enver Öktem, tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

CHP'den 2002 genel seçimlerinde İzmir milletvekili olarak seçilen evli ve 1 çocuk babası Enver Öktem'in kullandığı 35 GA 7234 plakalı otomobil, Ankara Bağlıca Bulvarı'nda belediye otobüsü ile çarpıştı. Meydana gelen kazada Öktem ağır yaralandı. Ankara Güven Hastanesi'ne kaldırılan Öktem burada kurtarılamadı. Öktem, DİSK Genel Başkan Yardımcılığı ve OLEYİS Genel Başkanlığı yapmıştı. Bir dönem milletvekilliği yapan Öktem görevi bitince Ankara'da restoran işletmeye başladı. Yerel seçimlerde Etimesgut Belediye Başkan adaylığına hazırlanan Öktem için yarın saat 11.00'de TBMM'de tören yapılacak. Öktem'in cenazesi Karşıkaya Cami'nde öğle namazı ardından kılınacak cenaze namazı sonrası defnedilecek.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.