CHP Germencik İlçe Başkanı Mehmet Bozdağ tartıştığı arkadaşını öldürdü

Aydın'ın Germencik İlçesi CHP İlçe Başkanı Mehmet Bozdağ, tartıştığı arkadaşını silahla vurarak öldürdü. Olay sonrasında kaçan Bozdağ'ı yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
CHP Germencik İlçe Başkanı Mehmet Bozdağ tartıştığı arkadaşını öldürdü

Aydın'ın Germencik İlçesi'nde meydana gelen olayda, CHP İlçe Başkanı Mehmet Bozdağ henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartıştığı arkadaşı Aytunç Şükrü Tek'i tabancayla vurarak öldürdü. Polis ekipleri, yaşanan olaydan sonra kaçan CHP'li İlçe Başkanı Mehmet Bozdağ'ı yakalamak için çalışma başlattı.

Önceki akşam saat 21.00 sularında Park Aydın'ın Germencik Mahallesi Namık Kemal Caddesi'nde meydana gelen olayda, Cumhuriyet Halk Partisi Germencik İlçe Başkanı Mehmet Bozdağ, arkadaşı Aytunç Şükrü Tek'in evine geldi. Burada bir süre kaldıktan sonra henüz belirlemeyen nedenden dolayı ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre Mehmet Bozdağ belinde bulunan tabancayla Aytunç Şükrü Tek'e tek el ateş etti. Kafasına gelen kurşunla ağır yaralanan Tek'in eşi Dilek Tek sokağa çıkarak 'Kocamı öldürdüler yetişin' diyerek bağırmaya başladı. Zanlı Bozdağ ise olay yerinden plakası belirlenemeyen bir otomobille kaçtı.

Durumun bildirilmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde evli ve bir çocuk babası Tek'in öldüğünü belirledi. Polis, olaydan sonra kaçan Bozdağ'ı yakalamak için çalışma başlattı.

5haber.com  |  Aydın

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.