CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun bu fotoğraflarını ilk kez göreceksiniz !

Gazeteci-yazar Makbule Cengiz'in kitabı '' Umut Hep Var '' CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile söyleşiyi içeren kitabı Aralık 2017'de yayımlandı. Kitap Kılıçdaroğlu'nun hiç bilinmeyen yönlerini ortaya çıkardı.

Yayınlanma:
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun bu fotoğraflarını ilk kez göreceksiniz !

Kılaçdaroğlu'nun çocukluğu,gençliği ve aile hayatından da izler taşıayan kitap ayrıca günümüz siyasetinde

Kılıçdaroğlu'nun partisine, bakış açısına,politakalarına ve hedeflerine dair de ip uçları veriyor. Kitapta yer alan fotoğraflar ise şimdiden sosyal medyanın gündem konusu oldu.

Kitapta yer alan diğer temel başlıklar ise şöyle;

• Adalet Yürüyüşü, nasıl başladı, nasıl sürdü, nasıl bitti?

• Yürüyüş, 2019 liderini yaratacak mı? CHP'nin 2019 stratejisi ne?

• Özel yaşamıyla, evlat, eş ve baba olarak Kılıçdaroğlu…

• Çocukluğu, gençliği, üniversite yıllarıyla bir siyasi liderin doğuşu…

• Bürokratik yaşamının ayrıntıları ve yolsuzlukla mücadelesi…

• Kılıçdaroğlu ve Erdoğan, tez ve antitez mi?

• Fethullah Gülen, FETÖ ve 15 Temmuz hakkındaki düşünceleri

Kitabın ön sözünde Kemal Kılıçdaroğlu'nun şu sözleri yer alıyor.

“Umut hep var, her zaman var. Türkiye çok güçlü bir ülke. Gazi'nin gençleri, ülkeyi çağdaş uygarlığın ötesine taşımak zorunda. Hiçbir genç asla unutmamalı,

Atatürk Türkiye Cumhuriyeti'ni gençlere emanet etti. Bu emaneti korumak ve yüceltmek de onların görevi. Gençler Mustafa Kemal Atatürk'ün Bursa Nutku'nu unutmamalılar…”

Makbule Cengiz Kırmızı Kedi Kitabevi'nden çıkan söyleşi  ''Umut Hep Var'' isimli kitabında Kemal Kılıçdaoğlu'nun ilk kez ortaya çıkan fotoğraflarıda yer alıyor.Kitaptaki fotoğraflar kitap çıkar çıkmaz sosyal medyanın gündem konusu oldu.

Makbule Cengiz Kimdir ?

18 Temmuz 1988'de Aydın, Nazilli'de doğdu. İlköğretim ve lise öğrenimini Aydın Kuyucak'ta tamamladı.

Ardından Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun oldu. Gazeteciliğe öğrenciyken başladı. Öğrenciliği boyunca sırasıyla TRT, NTV, CNN Türk, Radikal ve Anka Haber Ajansı ve Halk TV'de gönüllü olarak çalıştı. 2012 Kasım Halk TV Ankara bürosunda işe başladı. 2013 Mart ayında Halk TV İstanbul bürosunun açılmasının ardından İstanbul’da çalışmaya başladı.

2013 Haziranı’nda Gezi Direnişi’nde saatlerce süren aralıksız canlı yayınlarıyla adını duyuran Makbule Cengiz, Gezi Direnişi’nin de sembol isimlerinden biri oldu. Taksim Meydanı'ndan Suriye Sınırı Ceylanpınar'a, Soma'ya, Bosna Hersek'den Irak'a kadar yurtiçinde yurtdışında birçok önemli ve tarihi olayı takip edip, ekrana getiren Cengiz, zor şartlarda ve zor bölgelerde yaptığı habercilikle tanındı.

Muhabirliğiyle sıcak haberin içinde olmasının yanı sıra, tanınmış kişilerle röportajlardan oluşan "Makbule" isimli programı hazırlayıp sundu... Yaptığı işlerle Türkiye ve yurtdışında birçok gazeteye konu olan Cengiz’in 2015'de Halk TV ile yolları ayrıldı ve televizyon haberciliğine bir süre ara verdi. Cengiz, serbest olarak gazeteciliğe devam ediyor, tiyatro sahnesinde pazar söyleşileri yapıyor ve köşe yazıları yazıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.