CHP'li Milletvekilinden Flaş Fındık Fiyatı Açıklaması

CHP Ordu Milletvekili ve parti Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, yaptığı açıklamasında son 2 yıldır fındık üreticisinin düşük fiyatlar nedeniyle perişan olduğunu dile getirdi. İşte o açıklamalar.

Yayınlanma:
CHP'li Milletvekilinden Flaş Fındık Fiyatı Açıklaması

CHP'li Torun'dan son dakika fındık açıklaması geldi. Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, yaptığı son dakika açıklamasında iki yıldır fındık üreticisinin düşük fiyatlar yüzünden perişan olduğunu söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, anayasa değişikliği için gidilen referandum çalışmalarına Ordu'nun Ulubey İlçesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulunarak devam etti. Ziyaretlerinde 16 Nisan'ın bir parti seçimi olmayacağını belirten Torun, şöyle konuştu:

"16 Nisan'da parti seçimi yapmayacağız. Belediye başkanı veya milletvekili seçmiyoruz. 16 Nisan'da ülkemizin geleceğini oylayacağız. Kimin yazdığı belli olmayan bu Anayasa'da ülkemizin çıkarına tek bir madde bile yok. Devletimizi yetkileri sınırsız olan 1 kişiye teslim etmemizi istiyorlar. Cumhurbaşkanı bir partinin de başkanı olsun diyorlar. Bu kişi aynı zamanda milletimizin vergileriyle oluşan hazineyi tek başına kimseye sormadan harcasın diyorlar. Fazladan 50 milletvekilliği daha getiriyorlar. Bu da 190 trilyon demek. Vatandaşın, üreticinin, esnafın cebinden çıkacak bu para." ifadelerini kullandı.

Fındık Açıklaması

Açıklamasının devamında fındık üreticilerinin sorunlarına değinen Torun, "Üreticiyi düşünen yok. 2 senedir fındık üreticisi perişan. Fındık 9 liraya düşmüş, ekonomi durmuş, işsizlik almış başını gidiyor, enflasyon son 9 yılın en yüksek seviyesine çıktı. Her gün biraz daha fakirleşiyoruz. Borcumuz her geçen gün biraz daha artıyor. Bu Anayasada bunlara çare var mı? Maalesef hiçbir çare yok." dedi.

Milletvekillerinin makam araçları ile katettiği yol mesafesi ve buna harcanan benzin parası sıralamasına ulaşmak için TIKLAYIN

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.