CHP'li Vekil Canlı Yayında AK Partiyi ve Evet Oyu Kullanacakları Tehdit Etti

Katıldığı bir programda konuşan CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Hüsnü Bozkurt'un tehdit dolu açıklamaları.

Yayınlanma:
CHP'li Vekil Canlı Yayında AK Partiyi ve Evet Oyu Kullanacakları Tehdit Etti

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt yaptığı son dakika açıklamasında AK Partiyi ve evet oyu verecek seçmenleri adeta tehdit etti.

Halk Tv programına konuk olan CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, burada yaptığı açıklamalarında AK Partiyi ve evet oyu verecek seçmenleri adeta tehdit etti. Referandumda hayır sonucunun çıkmaması durumunda bunun bedelini ödeteceklerini belirten Hüsnü Bozkurt şu ifadeleri kullandı:

"672 ihraçlar"Diyelim ki 'Evet' çıktı kimse heveslenmesin. Biz yine Samsun'dan başlarız, Amasya'ya gideriz, Sivas'a gideriz, Ankara'ya geliriz. Buradan İnönü'ye Sakarya'ya Dumlupınar'a... Ulan sizi İzmir'e kadar kovalamazsak anamızdan emdiğimiz süt helal olmasın. Sizi de sizin yedi göbek sülalenizi de bütün emperyalistleri de yine İzmir'den denize dökeriz."

Halk Tv kanalında yukarıdaki açıklamaları yapan Hüsnü Bozkurt'un bu konuşması sonrası televizyon programına konuk olan seyirciler alkış tufanına başladı.

CHP Konya Milletvekilinin bu açıklamalarına AK Parti kanadından bir açıklama gelmesi bekleniyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, politika haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.