CHP'li Vekil'den Referandumda EVET Diyenlere Ağır Hakaret

CHP Ankara Milletvekili Gülsün Bilgehan, yaptığı son paylaşımı ile referandum sonuçlarına tepki gösterdi. İşte Bilgehan'ın o tepkisi ve evet oyu verenlere yaptığı hakaret.

Yayınlanma:
CHP'li Vekil'den Referandumda EVET Diyenlere Ağır Hakaret

Önceki gün gerçekleşen anayasa değişikliği referandumundan evet çıkması, CHP kanadında büyük tepkilere neden oldu.

Her seçim sonrası, seçimler ile ilgili yaptıkları flaş açıklamalarla gündeme gelen CHP'liler, yine flaş bir açıklama yaparak evet cephesine hakaret etti. İsmet İnönü'nün torunu olan eski CHP'li Milletvekili Gülsün Bilgehan, sosyal medya üzerinde yaptığı son dakika paylaşımı ile gündeme geldi. Referandumdan evet çıkmasına tepki gösteren Bilgehan, yaptığı paylaşımında evet oyu verenler ağır hakaretlerde bulundu.

Evet ile Hayır arasındaki 1 milyondan fazla oyu küçümseyen Bilgehan, sosyal medyada yaptığı paylaşımı ile 'Hayır' oyu verenleri 'namuslu ve cesur' olarak tanımladı ve devamında ise 'ya...' şeklinde yazarak 'Evet' oyu verenlere hakaret etmekten geri durmadı.

CHP'li eski Vekil Gülsün Bilgehan, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Her türlü zorbalığa rağmen bu ülkenin yarısı cesur ve namuslu ya...!"7

Bu sözler sosyal medyada büyük tepkilere neden olurken, evet kanadından bir cevap gelmesi bekleniyor.

Son dakika haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için tıklayın

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.