Çığlık 6 Filminde İkinci Fragman Ne Zaman Geliyor?

Korku filmi denildiğinde akla gelen ilk serilerden biri olan Çığlık, serinin yeni filmi için yayınlanacak fragman tarihini duyurdu. Yaklaşık olarak iki ay sonra çıkacak filmin fragmanın tarihi, Twitter’daki resmi Çığlık hesabı...

Yayınlanma:
Çığlık 6 Filminde İkinci Fragman Ne Zaman Geliyor?

Korku filmi denildiğinde akla gelen ilk serilerden biri olan Çığlık, serinin yeni filmi için yayınlanacak fragman tarihini duyurdu. Yaklaşık olarak iki ay sonra çıkacak filmin fragmanın tarihi, Twitter’daki resmi Çığlık hesabı tarafından açıklandı.

Korku filmi serilerinden olan Çığlık, serinin altıncı filmi için gün saymaya devam ediyor. Son film için Aralık ayında küçük bir teaser yayınlanmıştı. Şimdi ise filme ait fragmanın yayınlanacağı tarih duyuruldu. Korku filmi severlerin heyecanla beklediği fragmanın 19 Ocak’ta geleceği açıklandı.

Esasen Twitter’daki Çığlık hesabı direkt olarak fragmanın çıkacağı tarihi açıklamadı. Ancak attığı tweetteki ipuçlarını yakalayan bir kullanıcı, fragmanın tarihini doğru olarak tahmin etti. Çığlık hesabı, bu durumu açığa çıkaran kullanıcıya ise tepki gösterdi.

Çığlık 6’nın Yeni Fragmanı 19 Ocak’ta

Twitter’daki Çığlık hesabı "1 ve 19. bölgelerde temizlik yapılacak. Bir paspas ile ceset torbası lazım" şeklinde tweet attı. Bu ifadeleri adeta bir marketin anonsçusu gibi yaptı. Söz konusu tweet içerisindeki 1 ve 19 sayılarının 19 Ocak tarihini işaret ettiği iddia edildi. Aşağıda yer alan videoda Çığlık 6 için ilk Türkçe altyazılı fragmanı izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=jv8zkAo3oSY

Bir takipçinin yeni fragmanın 19 Ocak’ta geleceğini söylemesi üzerine ise Çığlık hesabı; Nesin sen, dedektif misin? Dedektifleri hiç sevmem şeklinde karşılık verdi. Yani bir anlamda çıkış tarihini kabul etmiş ve adeta diğer takipçilere duyurmuş oldu.

Fragmanın dahi büyük bir heyecanla bekleniyor olması, filme dair beklentilerin ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.