Çılgın Sedat Survivor 2017'de Ünlüler Takımında (Çılgın Sedat (Kapurtu) Kimdir?)

Yapılan son açıklamaya göre sanat dünyasında Çılgın Sedat olarak bilinen Sedat Kapurtu'nun Survivor 2017'de ünlüler takımında olacağı belirtildi. İşte Çılgın Sedat hakkında ayrıntılı bilgi, sanat ve spor hayatı.

Yayınlanma:
Çılgın Sedat Survivor 2017'de Ünlüler Takımında (Çılgın Sedat (Kapurtu) Kimdir?)

Sanat dünyasının en dikkat çekici isimlerinden olan ve Çılgın Sedat olarak bilinen Sedat Kapurtu, Survivor 2017'de ünlüler takımında olacak.

Acunn'da yer alan habere göre 2017 yılında gerçekleşecek olan Survivor yarışmasında ünlüler ve gönüllüler büyük ödül için ter dökecek. Survivor'un da yaklaşması ile birlikte 2017 yılında yarışmaya katılacak olan ünlülerin ve gönüllülerin isimleri belli olmaya başladı. Gelen son açıklamaya göre de ünlü takımını sabat dünyasında Çılgın Sedat olarak bilinen Sedat Kapurtu dahil oldu. İşte Çılgın Sedat hakkında detaylı bilgi.

Çılgın Sedat (Kapurtu) Kimdir?

1 Kasım 1973 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Sedat Kapurtu aslen Sivaslıdır. Sanat camiasında renkli kişiliği ve müzikte olan başarısı ile ön plana çıkan Sedat Kapartu'nun kardeşi olan Vedat Kapartu, profesyonel olarak kalecilik yapmaktadır.

4 yıl boyunca Kadıköy Halk Eğitim Merkezinde eğitim alan Sedat Kapartu, buradaki eğitimini tamamladıktan sonra bir süre Şan dersleri de aldı. Henüz 17 yaşındayken hocasından cümbüş alan Sedat, Tar da çalabilmektedir. Ancak hocasının kısa bir süre sonra vefat etmesi ile hocanın çocukları, cümbüşü, babalarından kalan yadigar diyerek Sedat Kapartu'dan almışlardır. Bu olaydan sonra cümbüşe küsen Sedat Kapartu, bateri, klavye, davul, kanun ve bağlama çalabilmektedir.

2017 yılında Survivor ünlüler takımında göreceğimiz Çılgın Sedat, müziğin yanı sıra sporla da ilgilenmiştir. Tekvando ile ilgilenen Kapurtu, 2008 yılında Zeytinburnusor'da profesyonel olarak futbolculuğa başlamıştır.

2005'de Özlem Kapurtu ile evlendi. Siraç adında bir engelli ve Yağız adında 2 oğlu vardır.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.