Çinli Elektrikli Araç Markası Artık Türkiye’de!

Çinli elektrikli araç markası Leapmotor dört farklı modelleriyle Türkiye pazarında boy gösterecek. Çin merkezli Leapmotor markası Nisan ayında geliyor.

Yayınlanma:
Çinli Elektrikli Araç Markası Artık Türkiye’de!

Türkiye araç pazarında elektrikli modellere ilginin artması, pek çok markanında sektörde yer almasını sağladı. Özellikle elektrikli araç piyasasının birkaç ay içerisinde üst satışlara tırmanmaya başlaması da birçok markayı hareketlendirerek, Türkiye pazarında modellerinin bulunma kararı almasına neden oldu. Çin merkezli markalardan biri olan Leapmotor, dört farklı modeliyle nisan ayı itibariyle Türkiye’de yer alacak elektrikli araç markalarından biri olacak.

Türkiye’de Olacak Leapmotor Özellikleri Neler?

Elektrikli araç kullanımı yapacaklar için markanın sunacağı modellerindeki özellikler nasıl olduğu sorgulanıyor. Leapmotor, elektrikli araç sektöründe üstün nitelikli modelleriyle hedef müşterileri kendisine çekmeyi planlıyor. Rotasını Türkiye’ye doğruda tutarak pazarda yer alma kararı alan Çin’in elektrikli aracı, her ne kadar küçük bir kasaya sahip olsa da 41.3 kwh kapasitesine sahip bataryaya sahip olması aracın bilinmesi gereken özelliklerinden biri.

leapmotor-t03-3.jpg

Aracın batarya tedariğine bakıldığında Gotion High Tech firmaları olduğunu söylemeliyiz. Çinli şirketin üretmiş olduğu Leapmotor modelleri, tek bir şarjla bile 403 km yol kat etme özelliğine sahip. Türkiye şartlarında gösterecek olduğu performans özelliğinin nasıl olacağına bakıldığında en az 300 KM menzil sunabilen birt özelliklere sahip olduğunu söylemek mümkün.

Leapmotor 4 Farklı Modelleriyle Geliyor!

Elektrikli araç kullanımı yapacak kişiler için şüphesiz en önemli konulardan biri batarya özelliği denebilir. Çünkü kullanılacak elektrikli aracın ne kadar yol kat edecek olduğu da araç kullanıcıları tarafından oldukça önemlidir. Elektrikli aracı kullanırken daha sonrasında herhangi bir sıkıntı yaşamaması açısından son derece önemli bir konu haline geldiğini söylemeliyiz.

cinli-leapmotor-ulu-motor-temsilciliginde-turkiye-ye-geliyor-8032-5.jpg

Elektrikli araçlarda üstün özellikleri deneyimlemek isteyenlerin seveceği dört farklı modele yer veren Leapmotor ile harika sürüş deneyimi açığa çıkmış olacak. Elektrikli aracın aynı zamanda kullanıcıları olumsuz şekilde etki etmeyecek, hızlı şarj etme sistemlerine sahip olması işin en güzel detaylarından biri olduğunun kanıtı. Yakın bir zaman içerisinde Türkiye elektrikli araç pazarında yer alacak Leapmotor, sabırsızlıkla bekleniyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.